@pastux, то розкажіть більш детально якщо товариш... А то я скільки не слухав так і не зрозумів яке паливо найкраще він казав
@o.neymark, найкраще сира шовковиця. ягоди. у відео ж прямо сказано. а вопше у віде або журналісти щось перекрутили, або водій щось накрутив. на автомобілі стоїть газген попречног опроцесу. його можна заправляти тільки деревним вугілля. а власник авто розповідає як він пилкою заправляється в лісосмузі. далі говорить про розхід ДРОВ на 100 кілометрів, не деревного вугілля, а саме дров. і що то за дядки із седнєва і макішена?
@gam-ua, Мені цікаво як Ви визначили що це газген поперечного процесу ? ( У відео не казали якого процесу газген, а по зовнішньому виду ніколи не вгадаєш, поки в середину газгена не заглянеш .) Головне що людина зробила і їздить .
@DINAMIT-UA, глаз набитий, осталось морду набить. дірку бачите для розпалу, туди палець пролізе. так ота дірка і є форсунка, яка стоїть тільки в поперечнику. крім того крім того газген із онусами в півтора раза вищий за поперечник. ну і ще газген на відео я вже бачу не в перший раз і точно знаю, що він поперечник. їх люблять ставити, бо їх легко розраховувати, легко варити, мало йде металу.
@gam-ua, Вищої конструкції не вказує який тип процесу у газгені. Наприклад Ваш міні газген оберненого процесу менший за цей що у відео, тобто розмір конструкції ще не вказує який процес у газгені , це вже задум самого конструктора-винахідника.
ви почтєннєйший в другий раз жорстко помиляєтесь з визначенням типу газгєна по чисто вашим прикметам(перший раз ви мій обізвали поперечником). тому кидайте це діло - бо ви не ,,шарите,, - м'яко кажучи. ота дірка ,куди він суне паплець - то як раз тільки для розпалу і більш ні для чого)) що в мене, що в мого товариша - це типові газгєни зворотнього типу. дядько з макішина - то я. дядько із сєднєва - то його родич. він йому у двойку ваз зробив газгєн. але по моєму той дядько не дуже на ньому їздить. проблема в сирих дровах. не може пристосуватись їх сушити. то вологі, то хату мало не спалив.. що там розповідати? паливо - саме краще - те що більш сухе. добре їде на березі, сосні. він їздив на шовковиці, груші. на дубі щось в нього пагано їде.
Вот мой ГАЗГЕН (предлагаю к просмотру и к жестким комментариям, ругайте, комментируйте, буду улучшать): Все пояснения, рисунки и испытания выложил на видео. Пояснения по ходу просмотра. Старался ничего не упустить. Дальше буду улучшать, фильтровать, применять к ДВС
))) верно, я начинал делать турбину, вначале из картона, потом из пылесоса ))) я готовился морально к этому, долго готовился