Ввідний автомат в квартиру

Тема у розділі 'Электрика и освещение', створена користувачем Олександp, 21 вер 2017.

1. barnych

barnych Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Pardone monsieur.Excuse my French.I've had a really bad day..
    Добре тепер як я можу вплинути на те щоб ВР яка вже давно не парламент прийняла закон про ринок ел.енергіі яклго у нас нема. Або як змусити енергослужби навести порядок?Спитала людина порадив - установіть ПЗВ. А що вам подобається такий стан речей як є то ваша проблема.
    на відпочинок моя дружина до одеси не іздить. в цьому році допустимо була в італіі.я більш схильний то поєднувати з роботою.В моі 55 з моєю практикою і вищою освітою в украіні я нінафіг нікому не потрібен.За роботу у нас не платять , а красти не вмію.Підприємництво теж пробував.Хотіли посадити, дістали до кишені , заспоковлись. Але на таких засадах працювати гидко. А за кордоном досить відлучитись то шлють смски " на коли можна розраховувати що приідеш?"В усіх виборах участь приймав і ні разу не голосував за діючу владу.На майдани теж ходив.То що ви ще порадите пане інжінір?

Останнє редагування: 22 вер 2017
  2. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Маю за правило (бо прожив вже не мало років) уникати спілкування з трьома категоріями людей:
    -спеціально навченими, котрі заробляють гроші тим, що всіх "роздраконюють" де тільки можна. Цими має займатись СБУ:
    -соціально-стурбованими. Їх підвищене почуття соціальної справедливості вимагає участі людей з медичною освітою. У мене диплом гуманітарія:
    -просто дурнями. Пам'ятаю настанови Марка Твена.
    Можете не відносити себе до жодної із них, але результат буде один-в "ігнор"
    Р.S. Я просто попросив Вас не паплюжити країну, в якій Ви живете. Це наша Батьківщина. В тому, яка вона є сьогодні, і наша з Вами вина чи заслуга. Іншої немає і не буде. Принаймі, в мене...

karatschyn подобається це.
  3. М83

М83 Стажер

Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    Західна УКРАЇНА
    ---Автомат не повинен мати більший струм спрацювання за 60А, інакше він не буде захищати лічильник...
    ---Ввідний автомат це проблема постачальника енергії...
    ---Провід вже закледено?
    ---Можливо там 2*2.5 алюміній -такий лежить в нас в будинку (будинок 1998 року).
    ---Потужність автоматів беруть згідно січення дроту... Для прикладу для дроту січенням 2.5-алюміній(=1.5мідь)-автомат 16А
    ---На розеточну групу обовязково ПЗВ(ДИФАВТОМАТ)(можна замість автомата).
    ---Можливо автомат попав бракований(підробка). В нас на роботі 3-ох фазні автомати Merlin Gerin-16-ти амперні зранку вмикають а ввечері вимикають і так з 2007 року(16автоматів)-ні один ще не міняв. Зверніть увагу на ETI-робить Словенія, Шнайдер роблять тепер окупанти...

Останнє редагування: 4 лют 2018
  4. barnych

barnych Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    У львові є авв. кажуть не китай.правда не всюди.і з асортиментом не фонтан.пзв зараз тільки на 63А на 25А нема.І 30мА.

Поділитися цією сторінкою