Модернізація КЧМ

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Voyutichi, 17 гру 2009.

1. sanya210806

sanya210806 Майстер

Повідомлення:
    129
    Симпатії:
    15
    Адреса:
    Украина
    Можна якусь схемку і фото???:Hi:

2. eedik

eedik Стажер

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    3
    ОК зараз спробую накатати ..
    1.jpg

3. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Також варіант.
    А яка ємність накопичувача???

4. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    А дверку как увеличивали?
    Он же чугунный, резать и потом варить чугун не бгалодарное дело.

5. eedik

eedik Стажер

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    3
    Народних умільців у нас вистачає ..Мені зробила людина і досить недорого .Хоча збільшення дверки це не принципово в залежності яке паливо дрова чи вугілля .Я використовую дрова тому і збільшив для того щоб можна було закидати товстіші поліна .
    --- добавлено: 14 ноя 2014 в 10:31 ---
    Ємність на 500 л. Хоча дивлячись на сьогоднішній день я поставив би навіть на 1000 л. Тут стоїть основна вимога гарно утеплити ємність , бо у заводському утепленні я трішки розчарувався . Гарно акуратно та замало .

Останнє редагування модератором: 22 лис 2014
  6. wasya

wasya Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Трускавець
    повністю підтримую...трошки доробив,і з-й рік експлуатації...мені також говорили,розкладушку ставити біля нього і кочегарити будеш:будинок 12на 12, 2 поверхи,одна закладка дров 5-6 год. не підхолжу зовсім..дуже задоволений ним і не хочу ніяких імпортних по космічних цінах.для тих хто сумнівається,робіть і нікого не слухайте,якщо не має коштів на імпортні котли .
    для наглядності,кому цікаво, як я зробив сам,ніколи до цього котлами не займався,просто прочитав цей форум :https://krainamaystriv.com/threads/2666/page-65

Останнє редагування: 15 лис 2014
    Volodimyr, satok, NazarKO та ще 1-му подобається це.
  7. NazarKO

NazarKO Стажер

Повідомлення:
    19
    Симпатії:
    3
    А можна трошки детальніши як ви топити своїм котлом? Не вже за допомогою вентилятора надуву і блоком управління можна гріти 8годин? Я на даний час витягаю тільки дві годині(

8. wasya

wasya Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Трускавець
    все залежить, від різних чинників: температури на вулиці, к-сті і якості закладеного палива, заданої т-ри теплоносія, і налаштувань самого блоку управління...в середньому 4 год. без проблем, не підкидую зовсім..8 год. буває коли зоставляю на ніч: в 24год, загружаю повну топку, до відказу, буковими дровами, грубо коленими...ставлю мінімальні налаштування на блоці управління(50гр. на виході)...і іду спати..в 8.00 ще є не багато червоного жару, що підкинувши дрова, можна знову розпалити...хоча температура на виході вже мала 40-45 гр.

Останнє редагування модератором: 25 лис 2014
    gvf56 та Volodimyr подобається це.
  9. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    не псувайте репутації котлу. ніяких 5-6 годин не вийде. Конструкція котла така, що максимум можна спалювати 2 години. І то вже дуситиметься, нормально - 1,5 год до повного вигоряння закладки, навіть якщо закладка 100% дуб.

10. wasya

wasya Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Трускавець
    напевно Ви краще розбираэтесь в ТТ котлах,тому і доказувати,а тим більше, вихвалятись чи преконувати не хочу,я не продаю його...а для наочної перевірки моїх слів,можете приїхати до мене в гості (від Вас 40 км),подивитесь,і потім роскажете всім скільки реально горить.

Skif78 та Volodimyr подобається це.

Поділитися цією сторінкою