Какие электроды выбрать?

Тема в разделе "Оборудование и инструмент для сварочных работ", создана пользователем pio, 17 ноя 2009.

1. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Симпатии:
    684
    варив ано-21 із одної пачки по одному й томуж металу тільки в різний час. якщо до обід варилось добре. то під вечір мав нестійкі дугу. от вам і який електрод краще.

Последнее редактирование модератором: 10 ноя 2014
  2. Nikodimka

Nikodimka Інженер

Симпатии:
    735
    Я бы ток добавил.

taker-vpp нравится это.
  3. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    В мене теж ССВА "Самурай" апарат супер.
    По картинці видно що у Вас вибрано невірний режим зварювання, добавте зварювальний ток.
    --- добавлено: 10 ноя 2014 в 15:20 ---
    Під вечір збільшується навантаження на лінію електромережі, виникає падіння напруги з 220 до 180 вольт .але це залежить як лінія навантажена. Тому й електрод не варить ,а прилипає і шлакує зварювальний шов .

Последнее редактирование модератором: 18 ноя 2014
  4. gam-ua

Симпатии:
    684
    цілком згоден. а ще помічав з одної пачки при томуж тоці різний шлак. тобто, буває прикіпає до шва, а буває відслоєються як стружка що й оббивати неприходиться. рукою змахнеш тай усе. це елктрод, чи якийсь інший фактор?

5. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    Якщо шлак сам відстає від металу то це правильно підібраний режим зварки . ( в нержавійки завжди шлак відлітає сам, потрібно берегти очі )
    На режим зварки впливають - вхідна напруга (чи незанижена вхідна напруга) , вологість електродів, який зварювальний струм, швидкість процесу зварювання , кут нахилу електрода.

Последнее редактирование: 10 ноя 2014
  6. gam-ua

Симпатии:
    684
    оце мабуть воно. ніколи електрод не просушую. хоча рекомендують. якось варив ворота, так весь шлак сам обсипався. чесно кажучи просто був здивований. а от щодо
    то в мене до підстанції 50 м. не думаю що лінія в мене настільки просідає. інше діло в її кінці.
    а взагалі процес зварювання для людини, яку ніхто цим примудростям не вчив, та ще й трансформатором під 40 кг – шаманські танці з бубоном.

7. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    Із свого досвіду незварника(самоучка я) скажу тако, варити це як писати, почерк виробляється із практикою. Скільки людей, стільки буде і думок.

gam-ua нравится это.
  8. vasiaFAZA

vasiaFAZA Стажер

Симпатии:
    3
    Підпишуся і з Вашого дозволу добавлю: Досвід приходить з рОками і рУками. В мене особисто так...

leshiy_40 нравится это.
  9. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Не погоджусь . Як що не дано не який досвід і роки не допоможуть.Так щось буде виходити схоже на зварювальний шов.Але до ідеала дуже і дуже далеко.

10. TYN

TYN Майстер

Симпатии:
    62
    Ну это вообще крайность.
    Пробовал expert - монолитном лучше получается

Поделиться этой страницей