Говоримо про субсидії

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем olly, 16 бер 2015.

1. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    а нас у людей за рахунок субсидый (ну і економії) вже накопичилась переплата по кылька тисяч. такого ще не було, щоб звичайний громадянин ще й наживався на державі.

Khomenko_A_S та kim chen loran подобається це.
  2. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Пробачте, а квартира якої площі: 30 чи 100 кв. метрів? І там прописана тільки теща чи ще хтось?

kim chen loran подобається це.
  3. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    ну правильно. так і є. на особовому рахунку значиться сума +4000 (що значить борг), або -4000, що значить переплата. за світло в квитанції просто нуль стоїть.

4. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Ніхто нічого не попутав. просто поки заява на субсидію знаходилася на розгляді, люди платили повну вартість газу. Потім їм призначили субсидію заднім числом, от і вийшла переплата.

Явка провалена. Депортували.

Т.М., Khomenko_A_S та kim chen loran подобається це.
  5. Khomenko_A_S

Khomenko_A_S Бригадир

Повідомлення:
    282
    Симпатії:
    189
    Адреса:
    Херсон
    В мене так вийшло. За опалення не покажу, а от за газ- легко, у них найкращій сайт для споживачів. Четверо людей- лише газплита
    upload_2015-12-19_10-43-7.png
    --- добавлено: 19 гру 2015 у 10:49 ---
    Це теж видно по моєму скріну. В травні бабушка підтвердила статус "дитини війни" і ном одночасно нарахували пільгу та скоригували субсидію.

Останнє редагування модератором: 27 гру 2015
    WalterCV та kim chen loran подобається це.
  6. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Нєа... Випробовують моє терпіння... вже 3 місяці :)

В мене такі нюанси: я здружиною і дітьми живу в маминій квартирі (моєї мами). Але з нас тут ніхто не прописаний. Прописана мама і брат. Від імені мами подав заяву на субсидію на початку листопада. Але так як в мене опалення централізоване, то мені ця субсидія не горить і ні на шо не впливає.Все одно потім зроблять перерахунок і буде переплата.

Цікавіша ситуація там, де прописана дружина і діти. Приватний будинок. прописано 5 осіб. Живуть теща і жінки брат. 16 вересня дружина подала заяву на субсидію. До цих пір ще не призначили. Теща мерзне і не палить належні куби газу,бо не вірить вже нікому і боїться, що субсидію не призначать. Таким чином економить яценюку газ. Хоч я сто раз переконував, щоб випалювала необхідні куби газу. Не хоче.
    І чим довше відділ субсидій затягує з призначенням субсидії, тим довше теща мерзне і тим більше економить яценюку газ.
    Складається враження, щодержава це робить свідомо.
    --- добавлено: 19 гру 2015 у 11:02 ---
    Не розумію одного: якщо у вас переплата майже тисячу грн, то для чого ви у листопаді заплатили ще 34 грн???
    --- добавлено: 19 гру 2015 у 11:05 ---
    Це ви дали скан документу про призначення субсидії? А треба скан рахунку за газ, наприклад.

Останнє редагування модератором: 27 гру 2015
  7. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Дружина біля мене, я їй і так можу пояснити, без інету... :-D:-D:-D

Тещі пояснювати марно, поки не прийде "бамага" про призначення субсидії...

8. Khomenko_A_S

Khomenko_A_S Бригадир

Повідомлення:
    282
    Симпатії:
    189
    Адреса:
    Херсон
    ХЗ. До того платили аби в разі непризначення субсидії на зиму не платити зимою за газ.
    З початком опалювального сезону вирішили що за газ можна платити в межах "обов'язкового платежу", а оскільки відділ субсидії не дає документа про субсидію- пратеща (вона в нас заповнює книжки) взяла обов'язковий платіж з літнього періоду. Я б платив рівну суму.
    з.і. Пратеща займається книжками аби відчувала свою значимість

Володимир П, kim chen loran та WalterCV подобається це.
  9. Nykolayal

Nykolayal Майстер

Повідомлення:
    515
    Симпатії:
    87
    Банальная двушка и теща сама прописана. Но суть ведь не в том какая площадь и сколько прописано. Хотя и это имеет значение. Просто как уже писал не раз Не возможно обогреть бунгало в углу дома с тем коэффициентом что придумал именно придумал мудак с кабмина. И что еще противнее так и не взять кредит на утепление со скидкой от "мойши" в 70%. То есть КМУ опустил владельцев угловых квартир в домах выше 2-х этажей, сразу ДВАЖДЫ. Цукини они, как минимум.

10. WalterCV

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Чому суть не в цьому? На сімю з однієї людини субсидія розраховується на площу 48,87 м. кв.

Поділитися цією сторінкою