Газогенератор на дровах для автомобіля, твердопаливного та газового котла

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем gam-ua, 26 авг 2014.

1. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    @pastux, Видно Ви книжки неуважно читали тоді б не переробляли багато разів газогенератор, як би використали розрахунки Мезіна де детально все розписано.

У Мезіна і Токарева над газогенераторами працювали наукові лабораторії , тільки у книжці Мезіна детально описана кожна деталь і зроблені до неї розрахунки.

Що до газогенератора оберненого типу з прямою камерою згорання , їх часто використовують американці,
    ніякого звуження і працює двигун на дровах чудово.

Подивіться відео і зупиніть на 7 хв.

44.jpg

2. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Симпатии:
    684
    залежно яке дерево вони використовують. це як із економними європейцями. чому вони газу мало споживають, бо економні. але всі забувать, що там -20 рідко буває. ато і взагалі весь рік плюсова температура. і дороги того лежатькраще. так і тут.

3. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30

І...? я не побачив там прямої камери... Я не розумію англійську. Може він там щось розповідає про це, але з відіо не зрозуміло що там за схема точно. Так що думаю що звуження там є. Інакше бути не може.

Ви пробували щось самі зробити? Дак от, на практиці виходить трохи не так я у Токарєва. А більше схоже на те, як у Мезина. А як що Ви уважно прочитали обидві книгі, то напевно помітили, що там є розбіжності в розумінні процесів.
    Із прочитаного я зрозумів, що там ще багато не зрозумілого. Про це доречі там так і написано. Ні хто толком не знає що там і до чого, є тількі припущення, які підтверджені опитами.
    Але якщо робити по Токарєву - працює, і по Мезину - теж процює. Хоча і відрізняється конструктивно.

4. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    Я зробив фото кадра із відео на 7 хвилині ,
    на якому видно що камера згорання після фурм пряма аж до самого низу.
    далі зазор для виходу газу і колосникова решітка газогенератора.

Я хочу зробити газогенератор до ДВС двигуна , вже почав збирати підходящі матеріали на пунктах прийому металобрухту.

Погоджуюсь з цією думкою . Мені більше Мезіна книжка сподобалась , в нього описано більш детально розрахунки роботи газогенератора на різних режимах ДВС двигуна .

5. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30
    Для авто потрібно звуження приблизно 8см діаметром. Це так... підказка, опит з життя, перевіренний. Як що зробити трохи більшим - то йде смола.
    Вирішувати Вам.

6. Gelezo

Gelezo Майстер

Симпатии:
    32
  7. gam-ua

Симпатии:
    684
    так невопрос. а можна і не подогрівать. виграш мізерний на газу виходить. як і з обігрівом бункера.

8. цигун

цигун Новачок

Симпатии:
    0
    Манера подачи класс, поднялось настроение дякую.

9. gam-ua

Симпатии:
    684
    @цигун, завдяки цій Х
    і знайшов форум, і залишився на цьому прекрасному форумі.

10. miks.fm

miks.fm Стажер

Симпатии:
    6
    Доброго дня всім. Переглянувши сотні відео про газогенератори на ютюбі вирішив також змайструвати собі такого "звіра". Почав вже збирати матеріал. І з"явилася копиця питань як і з чого його краще зробити щоб врахувати хоча б частину можливих помилок конструкції.

Поделиться этой страницей