Газогенератор на дровах для автомобіля, твердопаливного та газового котла

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем gam-ua, 26 сер 2014.

1. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
  2. natasuluska)))

natasuluska))) Новачок

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    gam-ua, друже, освоюй Корєл... там легше ) а, на валу тії приспособи, повинно бути 8-12 обертів на хвилину )))

3. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    8-12 обертів це із скікох, десь із 1500+/-?
    корел це вже наворочений 3Д. а скетчап досить простий. ідеально для роботи із трубами.
    --- добавлено: 27 сен 2014 в 22:23 ---
    або я чого незнаю. треба буде скачать і попробувать. а взагалі нехочеться розпорошуватись. скетчапа мені хвата. а хочу вивчити афтерефектс для відео.

Останнє редагування модератором: 5 жов 2014
  4. Александр S

Александр S Майстер

Повідомлення:
    97
    Симпатії:
    73
    Адреса:
    Украина Сумская обл. г.Конотоп
    Я не зрозумів яким саме подрібнювачем гілок Ви зацікавились, та напевно москвичовське приладдя там не допоможе...

5. Александр S

Александр S Майстер

Повідомлення:
    97
    Симпатії:
    73
    Адреса:
    Украина Сумская обл. г.Конотоп
    я собі отакого затіяв робити :

6. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    зацікавив подрібнювач типа колового ножа, для чималих полін. там мінімум токарних робіт. десь іще на форуму була тема про подрібнювач в щепу. але щепу ще треба випробувати в роботі генератора.

7. poluss

poluss Майстер

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    54
    Адреса:
    Січеслав
    Корел это 2д, я в нем рисовал 15 лет назад, сейчас модно в илюстраторе, опять таки 2д. Альтернатива скетчапу это 3д макс, но это совсем другая история, для ваших целей скетчап за глаза. Если совсем заморочиться, то тогда автокад, солидворкс и солидейдж.
    У меня к Вам вопрос, у меня отопления стоят два булера, дров на зиму уходит относительно мало, примерно пол зила на один этаж 100м2. Но из дымохода идет дым, бездымного горения добиться не могу. Хотелось бы увеличить время горения, и ужасно раздражает дым из трубы. Как считаете, есть смысл заморачиваться с газогенератором?

Останнє редагування модератором: 9 жов 2014
  8. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    poluss, Ви праві на 100%.

булер, це булерян? якщо так то та ж буржуйка, тільки модифікована. поки горить потіль і тепло. яка у вас температура цілодобово, яке утеплення? 0,5 ЗІЛа це дуже мало. це всього менше 1000 кубів газу.

дим то незгорівші гази+волога. у піролізнику, а тим більше в даній конструкції вони згорають повністю.

час горіння в моєму девайсі залежить від його потужності. отож кілограм горить півгодини. із виділенням близько 2 кубів піролізного газу калорійністю близько 2000 кКл. можете рахувати співвідношення. яке пріміщення можна отопити моїм ПВЕЛ я не скажу. але виходячи із росходу дров він може спалити до 25 кг дров за добу і виділити близько 50 кубів газу піролізного, або близько 12 кубів магістрального газу. якось так. мені стільки газу вистача для опалення будинк1у до 100 квадратів зимою.

даний проект не є комерційним проектом. тому вам заморочуватись немає сенсу. якби проект був комерційний, розмова пішлаб так: використавши даний газогенератор ви отримаєте зменшення витрат на опалення будинку на 70%. вам одного автомобіля вистачатиме на 2-3 зими. невірите, поцікавтесь у власників піролізних котлів наскільки у них зменшились витрати на опалення. а тут іде не просто спалювання деревини, а генерація газу. вдумайтесь, із 25 кілограм дров ви отримаєте 50 кубів газу! його вам вистачить опалювати впродовж доби споруду площею до 500 квадратних метрів. ви можете придбати готову конструкцію, яка забезпечить вас дешевим теплом на багато років. генератор виготовлений із високоякісної газостійкої сталі фахівцями із багаторічним стажем. також у генераторі викорстано фурмений пояс новітнього зразка та фурми особливого виду. також можна придбати креслення за акційною ціною у зв'язку із великою кількістю замовлення на генератори. ми ж розуміємо, що вам потрібно тепло в хаті.

проект не комеоційний, але може таким стати. хочеться його розвивати далі і виходити на новий якісний рівень. зокрема болюче питання підключення даного генератора до опалювального котла чи газової колонки. це цікавить багатьох. може хтось долучиться до проекту фінансово? ну хоча б виділить кількадесят гривень для придбання пилососа. вирішено, експерементальну лаболаторну модель продаю, дорого. а дорого, щоб ніхто не купив, бо продавати дуже жалко. вийшла компактна і класна. ламаю сусіда встановити на скутер

газогенератор це в першу чергу генератор газу для автомобіля із високим октановим числом. чесно, як вся ця конструкція поведе себе в опаленні будинку я незнаю, бо до мене цього ніхто не робив. потрібно міряти багато. я над цим працюю.

9. igoro

igoro Прораб

Повідомлення:
    456
    Симпатії:
    285
    для опалення будинку площею 500 кв. 25 кг. дров вистачить години 2.

Останнє редагування: 1 жов 2014
  10. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    про будинок в 500 кв і 25 кг дров це можливій піар для клієнта, якби газогенератор був проектом комерційним. цифра з голови, так, пожартувати. igoro, ваш допис це реальні дані? якщо реальні, то в чому спалююються дрова?

Поділитися цією сторінкою