Газогенератор на дровах для автомобіля, твердопаливного та газового котла

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем gam-ua, 26 сер 2014.

1. МАНУЛ

МАНУЛ Бригадир

Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    вибачайте за офтоп, але не зміг утриматься )

2. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    і підєднать до нього до нього дровяний газогенератор. зробити водяну рабашку охолодження. новина для журналістів буде бомба: "МІСЦЕВИЙ КУЛІБІН ЗРОБИВ РЕАКТИВНИЙ ДВИГУН, ЯКИЙ ПРАЦЮЄ НА ДРОВАХ"

3. МАНУЛ

МАНУЛ Бригадир

Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    ще трохи залізяк притягнув )

шматки газового балона:
    DSCF6923.JPG

мотор пічки в невідомому стані:
    DSCF6921.JPG DSCF6922.JPG

бак з якогось бойлера:
    DSCF6925.JPG DSCF6924.JPG

4. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    у вас уже повний комплект. вітаю .лишилось проразхувати і стулити до купи.
    --- добавлено: 24 ноя 2014 в 14:31 ---

Останнє редагування модератором: 2 гру 2014
  5. МАНУЛ

МАНУЛ Бригадир

Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    я сьогодні на пром.юа читав за котли, так там одні писали, що продають котли різню потужністю і відрізняються вони виключно розміром, але я так розумію, що в пропорціях розміри установки мінять не можна?

6. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    ну з котлами виходить так, що із 1 квадрута площі кожуха знімається умовно 10 кіловат тепла. якщо 2 квадрати, то відповідно 20 кідловат. це умовно. тут пропорція зберігається. бо показник лінійний. а в газгені там лінійного немає і пропорцію застосувати не можна. адже йде хімічний процес на який впливає ряд чинників. більше кисню, менеше кисню, швидкість повітря на виході із фурм, форма факелу із повітря на виході із фурм, тривалість проходження повітря через газнеге. це як у моделюванні літаків. неможна взяти кімнатну модель збільшити її у 2 рази і запустити. з цього приводу раджу зробити паперові літачки із паперу у пропорція. маленький, із стандартного аркушу, та з обоїни, у відповідних масштаба. більший не полетить.

7. МАНУЛ

МАНУЛ Бригадир

Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    залишилось саме страшне: перебороти страх, що щось можеш безповоротньо запороти...

Останнє редагування: 24 лис 2014
  8. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    МАНУЛ, будете робити, вас обовязково має відвідати думка6 якщо невийде, то можна переробити в реактивний двигун. сопло вжеж є. я саме так і думав коли робив. я робив маленький генератор, а тому був непевен що він працюватиме. ну дуууже маленький фурменний пояс. але працює на 5.

9. gam-ua

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    якщо робити великий газге для авто, то треба ставити нагнітаючий вентилятор. постійна його робота дасть змогу зпеншити опір потоку і покращить наповнення циліндру газом.
    --- добавлено: 24 ноя 2014 в 17:24 ---
    Владимир В надіслав посилку із черговим обладнанням! отримав заводський вентилятр для надуву та газовий лічильник. більше місяця тому він пообіцяв мені дане обладнання і слова на вітер не кинув. Він людина слова!
    Ще раз хочу подякувати всім хто не лишився осторонь. тепер можна говорити про якісь більш гнутовні досліження. перше з них. пилосоос самсунг відсосує більше 60 кубів газу на годину.

Останнє редагування модератором: 2 гру 2014
  10. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.556
    Адреса:
    Україна
    Якщо в пилососі повітря проходить через двигун, для охолодження.
    В двигуні іскрять контактні графітові щітки , що буде якщо через них піде газова суміш?

Поділитися цією сторінкою