Газогенератор на дровах для автомобіля, твердопаливного та газового котла

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем gam-ua, 26 авг 2014.

1. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30
    так, квадрат. мені даются важко круглі вироби)) на що собі усложняти життя?)

тому що це покі що концепт. воно не їде і навіть не нюхало диму. все потім.. може буть)

2. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Симпатии:
    684
    так а навіщо його було красить, як воно може навіть не генерувати газ хочаб для горіння?

3. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30
    щоб не ржавіло. як його потім від іржи віддерти? краще покрасити, а потім викінути))

4. gam-ua

Симпатии:
    684
    таки да.

5. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    Причіп з газогенератором до машини ,
    ідеальне рішення щоб не порушувати конструкцію заводського автомобіля.

Последнее редактирование: 21 июн 2015
  6. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30
    ви уявляєте собі як будуть реагувати люди на такє? я їзжу, в мене воно наче мало виділяється - дак де не станеш - аншлагі збираю. а с такім одоробалом ви зразу зірка...

не компактне воно.

7. gam-ua

Симпатии:
    684
    однак порушуємо. нажаль. зміна виду палива. хотя можна тупо поставить його як газову установку і вписать в техпаспорт. а на дорозі вже що хто зможе доказать? хотя реально порушення. маю компоновку, як реально поставить газген на авто і нічому він не мішатиме. невдовзі приступлю до робіт. але звіт буде лише наступного року, для участі в конкурсі. а щоб поставити газген законно потрібно спершу розробити документацію, отримати висновки центру метрологію, поставити на серійне виробництво, отримати в центрі безепеки дорожнього руху (чи як він там зараз) на кожен автомобіль довідку про доступність установки і те що це безпечно, потім установщик має отримати довідку в томуж центрі що йому дозволено проводити переобладнання. а ще вся ця Х8рня має відповідати вимогам токсичності ЕВРО-4 і вище. я навіть незнаю скік все це буде стояти. але якби був вихід на правильних людей, то прапвильніб люди озолотилися. ти мбільше кажуть до кінця літа бензин буде по 30 грн. мо брешуть. правда про газ по 7 теж казали що брешуть.
    --- добавлено: 21 чер 2015 у 21:52 ---
    так ви вже запустили свій газген? пару тижнів назад у вас же тілки краска висохла?

Последнее редактирование модератором: 29 июн 2015
  8. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    Я проте щоб не втрачати корисну площу автомобіля і курочити його, як на цьому фото

7.jpg

@pastux, так це ж російська збірка .
    Ось подивіться яка акуратна європейська збірка - акуратний причіп-газогенератор+ ящик з запасом дрів.

Последнее редактирование: 21 июн 2015
  9. pastux

pastux Майстер

Симпатии:
    30
    краска висохла того ж вечора.))
    вже їзжу давненько. все чогось дороблюю, перероблюю, вдосконалюю.
    сьогодні приїхав з городні. кілька днів їздив в чернігів. по городу не дуже сподобалось. дуже великє напруження. все чекаєш коли заглохне (на попередній моделі і в мого товариша, в нього правда меньше) спостерігається таке явище - от їдеш ти з якимось обертами, тут перехрестя на приклад... нейтраль, холості... пару хвилин (на приклад світлофор) постояв, треба дати газу і їхати.
    даєш газу, воно їде метрів 20-50(залежить від об,єму газу в системі, в накопичувальному баку, фільтрах) і починає ,,тупити,, або глохнути. якщо дати багато газу, то точно за глохне. тут окрема тема, багато ньюансів. приходить розуміння згодом. багато розповідати.
    в мене на цій моделі такого нема. проявляється тільки на мокрих дровах. коли сухі - то робить без проблем, тупняків. стояв по 30хв, ходив по справах. сів і поїхав.

так що - сухі дрова - запорука спокійної їзди.

їздив на шишках. мішок шишок - 25км.
    --- добавлено: 21 чер 2015 у 23:30 ---
    да. товариш(проїхав вже більше 3х тисяч), коли проїхав разом, сказав - в тебе газ по якості кращий, ніж в мене.
    --- добавлено: 21 чер 2015 у 23:36 ---
    на що ображати людину?) зробив як зміг. в мене в селі, три рази розтломачував мєсним що да як... в ітогє вєрдікт от сообщества под магазіном - воно як паравоз, кідаєш дрова і їдеш.

ще одне, майже всі, що в городі, що в селі - якщо на дровах - то значить прицеп повний дров. багато хто не вірить що він пустий, а дрова в газгєні, ну може в мішку ще, якщо далеко зібрався.

Последнее редактирование модератором: 29 июн 2015
  10. gam-ua

Симпатии:
    684
    @pastux, скиньте фоток робочої конструкції. народ просить. а ще краще б було відео подивитись.

Поделиться этой страницей