Зима 2014-2015. Що на нас чекає і як мінімізувати небезпеки?

Тема у розділі 'Строительство дома - общие вопросы', створена користувачем Музей, 18 сер 2014.

1. Бригадир

Бригадир Заслужений майстер

Повідомлення:
    10.969
    Симпатії:
    7.148
    Адреса:
    Одесса
    А пока загораем:
    Фото2509.jpg Фото2513.jpg Фото2516.jpg Фото2515.jpg
    --- добавлено: 12 окт 2014 в 17:47 ---
    Да нафиг оно мне нужно, я чё алюминий плавлю? Мне б зимой не замёрзнуть.

Останнє редагування модератором: 20 жов 2014
    Володимир П та alexduc подобається це.
  2. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    ОЙ БЛТ*... Якщо масово не ломануться, то на моє життя вистачить тільки збирання гіляччя від 5 до 15 см в діаметрі.(дуб) А воно то наростає безупинно.
    До речі, попутно назбирав опеньок з вільшанками, добре хоть пакета прихватив. (повний)
    --- добавлено: 12 окт 2014 в 19:40 ---
    Блін, дорого виходить двом до лісу поїхати.:-[

Останнє редагування модератором: 20 жов 2014
  3. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    leshiy_40, нуда, меніб на два роки. а так на двох.

4. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.556
    Адреса:
    Україна
    Зима 2014-2015 ОХУ**НИЙ МАРКЕТИНГОВИЙ ТРЮК. Пустили пушку зимою газу не буде, і ще можливо електрики теж. І вся країна в паніці масово готовиться до зими . Скупляють все для зими - бензопили, буржуйки, ТП котли, бензогенератори. Банки спонукають людей брати кредит на ТП котли.
    Люди купляють матеріали- для переобладнання системи опалення , або для мурування пічки.
    Інші роблять заготівлю дрів. Я теж попав під цю волну. В мене раніше був задум за 2 роки назбирати матеріал і після роботи неспіша зробити твердопаливний котел, сонячний колектор. Піддавшись цій масовій інформаційній паніціO=- Я за 2 неділі зробив твердопаливний котел. :nozhovka::rubanok:drel :kluch::p.
    Але поки що я бачу від цього зимового переполоху виграють тільки - банкіри, базарні торгаші, бариги купи-продай і супермаркети. Зараз люди вложать останні гроші щоб перезимувати, і уявіть який у них буде облом коли зимою буде і газ, і світло.

andrij64, Бригадир, alexduc та ще 1-му подобається це.
  5. Бригадир

Повідомлення:
    10.969
    Симпатії:
    7.148
    Адреса:
    Одесса
    :vo:

6. gam-ua

gam-ua Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    DINAMIT-UA, цілком згоден, це може бути маркетинговий хід. у нас так більшість і думає. от тільки який маркетолог світло вимикає? який маркетолог школам невидав вугілля?
    але на хвилі дійсно можна непогано заробити.
    от я поставив дровяний котел, є газовий. раніше в хаті було +18, щоб укластися у 2500 кубів. зараз у хаті немовля, а тому має бути 22. з таким споживанням я не потрапляю в першу категорію кубів 300. якщо мене зачислять дло другої категорії маю вернути газовому різню вартості газу+ві для мене вже стане дорожчим на 50 коп на кубі, або більш ніж на тисячу. от вам і маркетингвий трюк.
    ДЕБІЛИ в ссср теж думали що прогноз по поводу розвала союзу, зникнення заощаджень маркетингогвий трюк. у батьків 50000 рублів пропало. ждали пока все устаканиться.

7. Музей

Музей Заслужений майстер

Повідомлення:
    5.631
    Симпатії:
    15.356
    З точки зору кожного окремого "обивателя" Ви праві. Можливо, все обійдеться.
    Але з точки зору позбавлення від енергетичної залежності від дуркуватого сусіда - це величезний плюс.
    Багато хто утеплив квартиру або будинок.
    Багато хто оптимізував систему опалення.
    Підприємства змушені зменшувати споживання газу. Як не стогнуть, але знаходять можливість.

8. Бригадир

Повідомлення:
    10.969
    Симпатії:
    7.148
    Адреса:
    Одесса
    Значит возможность существовала всегда, только воровство и жадность преобладали.

9. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    :-D
    Можна і помічника прихопити, тоді все тобі буде, але...
    До лісу ніхто без 0,5 не висувається, плюс вкусити, плюс пиво за вдало провернуту справу, і іще пару +сів.
    При ціні газу в одну гривню, втрачається весь економічний ефект. (в остатку, тільки, мокра від поту майка і приємні враження);-)

sov1178 та sanykrimea подобається це.
  10. Музей

Музей Заслужений майстер

Повідомлення:
    5.631
    Симпатії:
    15.356
    На пятницу прогнозируют -10 по Киевской.
    Все готовы?

Поділитися цією сторінкою