ФОРТ 900 - джерело безперебійного стресу.

Тема в разделе "Электрика и освещение", создана пользователем Voyutichi, 16 фев 2010.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбрать стабилизаторы, ИБП, генера

мені здається, що про них вже всюди в "в курсі"..
    Але я чомусь на форумах їх не бачив. Чи може навіть ніхто не купує.
    Інакше повинні бути питання, навіть якщо мій випадок - вийняток.
    Хоча на сайті в них асортимент широкий..

Добавлено через 1 минуту 39 секунд
    Почекаєм завтра.. Я згодний і на їхній, тільки щоб працював згідно обіцянок..

2. аматор1

аматор1 -

Симпатии:
    483
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбрать стабилизаторы, ИБП, ге

Voyutichi, удачи!

1 человеку нравится это.
  3. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбрать стабилизато

Дякую! Вона мені ой як потрібна!

Ось що відписали мені сьогодні зранку:

>>> Хочу Вашого сприяння щодо отримання принципової схеми Форт 900.

По данному вопросу Вам нужно обратиться в сервисный центр.

>>> На фото можете переконатися, що це старий ремонтований прилад.

Мы продаем только новые изделия. ИБП на склад приходят напрямую с производства. Продажей ремонтных, восстановленных изделий мы не занимаемся.

09.02.2012 17:38, ONLINE пишет:

Доброго дня Nick,

Thursday, February 9, 2012, 9:15:10 PM, you wrote:

> Адрес сервисного центра ниже.

> 09.02.2012 17:03, ONLINE пишет:
    >>> > Адрес сервисного центра: ул. Булаховского 2, корпус 3, офис 116, г.Киев,
    >>> > с 9-00 до 16-30 без обеда, СБ-ВС выходные дни.

Я так зрозумів, що мої молитви до виробників нічого не допомагають, типу "кошка бросила котят, пусть е..ся как хотят..".

Добавлено через 9 минут 33 секунды
    Шановні читачі форуму! Прошу звернути увагу: представник виробника Форт 900 заявляє, що вони мені продали виріб з виробництва!
    Уважно придивіться до фото, опублікованих вище і оцініть рівень даної фірми, яка виробляє ДБЖ ФОРТ 900.

А який у них асортимент, аж око радується..

4. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбрать стабилизато

Хочу попросити вибачення у ремонтника цього Форт 900, що наражаю його на неприємності на роботі, але і хочу йому подякувати за те, що він залишив мені доказ брехунства і непорядності так званого "виробника".

Цей доказ - три гарантійні наклейки, наліплені одна на одну.

При ремонті майстер повинен був здерти остаточно дві половинки, а він (напевне нема коли заморочуватись з такими дрібницями) попередні два рази одну половинку відірвав, а другі половинки - залишав, напевне для внутрішньої статистики.

Ось фото процесу видобування трьох наклейок.

Як бачите, у мене потрійна гарантія на прилад..:)

Ось ще фотографії для роздумів про порядність фірми http://www.leoton-nova.com.ua/, адже вони ніяк не признають, що їхнє барахло перепродується по декілька раз. Як пристойні виробники, вони б мали мені продати новий виріб, так як я заплатив повну вартість приладу, без торгу.

Хай прилад не найкращий у акуратності монтажу, але для мене він повинен бути новий! Одне тішить в такій ситуації, що у приладі може все зламалося, що могло (за два рази!) і в мене так скоро воно не згорить..
    Тільки б не пожар і насос не спалити. Котел я без надкрайньої= необхідності не ризикну підключати.
    Адже виріб - це відображення його виробника. А виробник, мало з того, що брехун, так ще і не багатий інтелектом..

Ось фото для розгляду і підтвердження моїх висновків.

Вложения:

1 человеку нравится это.
  5. bus

bus Підмайстер

Симпатии:
    5
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбрать стабили

Не скажу нічого щодо порядності вищевказаної фірми, але у мене вже 7-й чи то 8-й рік працює ДБЖ Леотон-500 - працює відмінно без додаткових придумок (щось десь перемкнути і т.п.), ніяких проблем з котлом. Котел абсолютно не помічає момент переходу на автономне живлення і назад. Акума ємністю 100Ач вистачає для автономної роботи котла (перевірялось взимку) протягом 2-х діб. Котел Vaillant AtmoMAX 24 кВт. Обігріває площу близько 300 кв.м. Якщо в кінці-кінців той леотон зламається - куплю такий самий ДБЖ. :)
    Не реклама!

P.S. Хоча ось знайшов і такий відгук...

6. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно выбр

у вас іншої фірми безперебійник

7. аматор1

аматор1 -

Симпатии:
    483
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Правильно

Voyutichi, как там Лука Мудищев(т. Нефонтов)? Морозится?

8. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

я не мав сьогодні настрою починати телефонні дебати з фірмою, роботи було багато..
    Дали номер телефону сервісу(!). Це вважається, що їх вже дістав..:)

Напевне, якщо вони з схемою розстануться - це буде рівносильно харакірі..:)

Добавлено через 1 минуту 2 секунды
    А як вам потрійна гарантія? :)

9. аматор1

аматор1 -

Симпатии:
    483
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

почти пожизненная!:-D
    Не знаю почему, но чем больше попадает в руки типа витчызняного:down:, тем больше я склоняюсь к просто честному китайскому (электронные изделия)...

10. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: ФОРТ 900 - джерело безперебійного стресу.

Власне окрема тема для такого продукту.

Поделиться этой страницей