Радиаторы Термия отзывы

Тема у розділі 'Радиаторы', створена користувачем spine, 29 жов 2011.

1. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Про люминий это бред причем полный ,Это при лобовой встрече с поездом он помягче а с телом точно такой же твердый,А по мощьности всетаки ниже не будем смотреть на данные продавцов есть жизненные факты

2. Руслан099

Руслан099 Майстер

Повідомлення:
    724
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Спорим что стальной радиатор Вам при падении на него быстрее голову проламает?
    факты какие??? Кто-то эксперименты проводил в климатической камере??? Или в двух абсолютно идентичных помещениях при прочих равных условиях сравнивал радиаторы разных видов????

3. Vetroduy

Vetroduy Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Симфер
    Вопрос к jRom? Где вы покупали радиаторы термия? Я сам из Симферополя и думаю о том брать медно алюминиевые или стальные. И как с вами можно связаться?

Добавлено через 6 минут 34 секунды
    Еще слышал что термия скрипит, издает шум из-за разницы теплового расширения. Так ли это?

4. jRom

jRom Стажер

Повідомлення:
    13
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Симферополь
    Брал здесь http://www.inprom.kiev.ua/med_al_ru.htm Кстати у них сейчас акция, цены ниже.
    По поводу скрипа, иногда есть такое дело, но особо не напрягает.
    Хотя если бы вы не сказали что это радиатор скрипит, я бы и не обратил на это внимание. Скрипит и скрипит, я вообще то думал что это трубы под полом поскрипывают.
    Отправил вам свой телефон на e-mail.

5. Vetroduy

Vetroduy Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Симфер
    Принято спасибо.

6. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Як що потечуть,заміните на нові , 12років не так і мало.

В автономках не менше сталевих.

То ставте чавунні , на даний момент вони є різного дизайну.

7. Руслан099

Руслан099 Майстер

Повідомлення:
    724
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    І що не сподобалось??
    Наша компанія з 1999 року займається мідно-алюмінієвими радіаторами. Єдинє що в них "не так"- ціна,яка нівелюється сроком служби.

Й гріти 300-400 літрів "зайвої " води???

РЕХ-а

8. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    А якими підключені:

9. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    на площу 180 м2 у моєї системи десь 90 ребер, на 80 м2 хватить в два рази менше. Це приблизно 150 літрів в радіаторах.

Іще один аспект: інерційність системи стає помітною, коли конструкція будинку малоінерційна.

Якщо будинок цегляний, то його інерційність перевершить інерційність додаткових 100 літрів води.

На нагрів 100 літрів води на 50 градусів потрібно 5,5 кВт/год.
    За пів-години нагріється додатковий теплоносій, а будинку необхідно приблизно 2 години.

Мій будинок прогрівається за 3-4 години, і то температура повітря ще не комфортна, відчувається тільки що в кімнаті потепліло, за рахунок радіаційної складової від радіаторів, температура повітря росте повільно, приблизно градус на годину при температурі батарей 65-70С)...
    Отже мої "зайві" 100 літрів майже не впливають на загальну швидкість нагрівання кімнат у будинку.

10. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    вона не зайва.

підозрюю помилки в монтажі, радіатори не можуть бути погані, коли вони гарячі зверху і холодні знизу.

Поділитися цією сторінкою