Відповідь: Вирощуємо кролів лобзік, класні кролики Я то все чекаю осталося недовго до окролу Ось поставив нипельні поїлки
Відповідь: Re: Вирощуємо кролів Дятел Вуди, та ні Вже знаю, як робитиму наступні клітки Тільки немає кому... Є один варіант але кролик в Києві. може хтось їде з Києва в Луцьк чи знайомі? Буду вдячний.
К сожалению в Киеве у меня знакомых по такому случаю нет. Да и вообще то кролики это у меня спонтанно возникли. Я люблю реставрацию зданий,за честь бы принял реставрацию старинного дома или церкви.Сие не суть важно,можно сказать оф-топ.Могу позвонить для вас по знакомым и может подбется по цена - качество?П.С поскольку дурень думкою богатый то добавляю: через аграрную академию буду интересоваться,более менее качество крови должно соблюдаться
Відповідь: Re: Вирощуємо кролів Дятел Вуди, дякую за пропозицію Але мені в Києві пропонують самця НЗК майже безкоштовно
Так это очень хорошо!!!! Неужели нет кому кто не безразличен? Можно по форуму поднять тему,ведь не так сложно организовать.
Відповідь: Вирощуємо кролів Ось поповнення маю Назвали Рижик, колишній киянин P.S. дякую Валерію за кроленя!
Відповідь: Вирощуємо кролів Новосілля, робив з того що валялося. Кришу ввечері пофарбую і засмолю щілини.