Я ще раз кажу що це приміщення арендуємо ми і центр дозвілля і молоді нашого міста. Так що такі місця без інспекціїї не можуть бути це очевидно.
Да такие места они пожарники вся остальная такая лихая банда полюбляет.Кашлянули денег и они пошли дальше и ничего не видели
До того ми пробували такі штучьки ставити то вони мають невелику дію моторчика який повітря жене. А в тих теплообмінниках що зараз стоять дуже сильні вентилятори. Гудять трохи , але іншого виходу немає. Звичайно що теплову завісу повішав на цвяшки і усьо. Але не завжди виходить якнайпростіше.
хочу поділитися своїм досвідов роботи на 3 обєктах котлів системи Галант 1 обєкт 100 л води потужність 3 кв гріє воду до 65 грудусів стоїть мотор 2 обєкт 130 л води потужність 3 кв гріє воду 55 градусі стоїть мотор 3 обєст 190 л води потужніть 4 кв максимум 60 градусів за 4 суток так де економія (4*24)*4=384 за 4 дні 500 грн всюди стоїть автоматика як вона буде працюватити в зимку незнаю якщо зараз щоб нагріти він сутками працює. крім того настройка теплоносія це взагалі недляслабонервових за цей час можна було уже зробити портативні тести для води а не мішати соду міряти ампери і неодної відповіді по суті
галант реклама і більше нічого економії ніякої від такої суми за електроенергію лищається тільки радіти економія лише на невеликому обємі води
Вот мне интересно Вы когда покупали данное- слов нет как его назвать.Повелись на рекламу.Так вот они галановцы писали что сие чудо стоит в подводных лодках.Правда где и каких никто не знает.На мой вопрос представителю галана тут на форуме ответа Я не получил.Ну как люди так бездумно поступают вот машину мы можем выбирать долго спрашивать у окружающих о той или иной модели.А тут сразу три обьекта-значит сразу три (не знаю как назвать)человека.Которые повелись на рекламу.Я бы на вашем месте.Взял за яйца того кто вам это продал- и не отпускал до тех пор пока эта хрень не заработает как написанно в рекламе.
ми це не купували, воно нам попало в спадок під час останього обєкту, там 1996 року випуску умене дома, а два перши свіжі в Черкасах в офісі.