Своїми руками Выбор оборудования для сварки

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Sotrudnik, 23 бер 2009.

1. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    земляк Посмотрите на Сварочном Форуме-там очень много отзывов и видео есть

2. gucul

gucul Прораб

Повідомлення:
    348
    Симпатії:
    451
    Адреса:
    UA Івано_Франківська обл. Гори-Карпати
    Так,багато позитивних відгуків про самурай.Хоча на відео в режимі п/а звук мені не сподобався,схоже не так легко поєднати х-ки два в одному.
    В мене вже є дві зварки трансформаторні,електродна і півавтомат,обидві сам робив.Варять добре та не всім сусідам подобається.Думав п/а переробити на 3 ф-зи,та перспектива знову перемотувати транс,не приваблює.Коротше вирішив все на металолом а купити нормальний інвертор до свого подаючого.Зварка не заробіток,та таких робіт,для себе,теж вистачає .Планується виготовлення бджолоприцепа + з нержавійки дещо варю.

3. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    В моем дворе живет мужик-в гараже варит машины и прочую ерунду-типа козырьков и ворот. У него полуавтомат Темп, а инвертор Титан. Неплохо варит, очередь к нему в гараж машин стоит :Hi:

4. агент007

агент007 Інженер

Повідомлення:
    497
    Симпатії:
    729
    Адреса:
    Берегово Закарпатская обл.
    Я долго выбирал что взять Самурай или Ельсву но все -таки остановиллся на Самурае(1600 без кабелей) так как приходится много работать по монтажу зимой плюс зарадка для авто..Сам инвертор Ельсва прекрасный апарат хорошо варит(я знакомому покупал и сам испытывал)проблем в нем не видел за исключением короткого шнура(1 метр)

Andrii_M подобається це.
  5. gucul

gucul Прораб

Повідомлення:
    348
    Симпатії:
    451
    Адреса:
    UA Івано_Франківська обл. Гори-Карпати
    Тобто ЕлсВа з мінусовою не "дружить"?І як багато,і яким електродами процюєте по монтажу?

6. Rurik

Rurik Інженер

Повідомлення:
    769
    Симпатії:
    631
    Адреса:
    Новая Каховка
    Как Днипро-м инвертора?Для домашнего не профессионального использования.

7. агент007

агент007 Інженер

Повідомлення:
    497
    Симпатії:
    729
    Адреса:
    В принципі з Ельсвою при мінусі працювати можна до -10 но проблема що може образоватися кондесат а тоді:cry:А по монтажу(ковка)працюю багато тільки тройкою-Артемовскими електродами.Не бачу смисла працювати четвіркою ,а про пятірку зовсім мовчу.
    --- добавлено: 14 дек 2013 в 21:33 ---
    weld.in.ua/forum/showthread.php/1252-Сварочный-инвертор-Дніпро-М-mini-MMA-200-DB О Днипро-м почитайте здась

Останнє редагування модератором: 22 гру 2013
    Rurik подобається це.
  8. Electrot

Electrot Підмайстер

Повідомлення:
    38
    Симпатії:
    14
    CCВА-мини конечно по-интересней...зарядка, в потенциале - п/а. Думаю Вам стоит присмотреться к нему... Но, если собираетесь работать преимущественно 4-кой, то Элсва 200-ка будет приоритетнее (за счет запаса мощности и лучшим пв на 4-ке соответственно)

9. агент007

агент007 Інженер

Повідомлення:
    497
    Симпатії:
    729
    Адреса:
    Зачем вам такой мощный апарат.У вас дома завод?Я работаю каждый божый день с сваркой ССВА мини(как ковщик) и регулятор мощности стоит на половине(варю тройкой)проваривает нормально.Раньше при союзе тройка была дефицит приходилось работать четверкой а счас я ее в руки даже не беру.

Ahfyrtyintqy подобається це.
  10. Nitrius

Nitrius Майстер

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    28
    Адреса:
    УКРАИНА Донецкая обл
    Как долго работает ССВА мини без перерыва?

Поділитися цією сторінкою