Re: Что такое витраж и с чем его едят? Дякую! Насправді верхнє фото - реальна люстра, дуже класно вийшла завдяки майстрам студії художнього скла Олега Крачковського. А другий варіант - поки що тільки концепція. Але має бути гарно!
Відповідь: Что такое витраж и с чем его едят? я пішов далі - збираю гроші для закупку шліфголовок для торця (набір Ф19 мм - коштує 1328 грн) і комплект для фацету (1859 грн). Ідея розвивається. На вповадження всіх привабливих ідей бракує часу. Приходиться виконувати поточні роботи, більш дохідні, плюс до всього ще і основна робота - заробляння грошей на життя і всяке хоббі.. Фацет мене заінтригував - маючи інструмент можна працювати з простим склом і робити гарні речі. Без кольорового скла..
Re: Відповідь: Что такое витраж и с чем его едят? Ваша правда, дуже цікава штука. Доречі у мене зараз напарник зі Львова, а його брат займається вітражами.
Відповідь: Что такое витраж и с чем его едят? його брат займається вітражами. вітраж гарно, але якщо максимілізувати, вставити його всюди, де тільки можна - картина буде непривабливою.. А фацетний набір - можна вставити у всі двері - і це не приїсться.. Завжди буде зі смаком і нарядно.. Добавлено через 3 минуты 25 секунд ПС. Деколи загалядався на портали старих львівських будинків. Там ще місцями збереглося скло з фацетом.. Правда заляпане фарбою і у бруді з павутиною. І все ж це його оточення не знищує святковості і благородності, які надходять від цієї шибки з фацетом..
Re: Что такое витраж и с чем его едят? можете посмотреть информацию о витраже на моем сайте визитке ironglass.com.ua там есть необходимая инфо по витражам
Re: Что такое витраж и с чем его едят? iron, гораздо лучше было бы если бы выкладывали информацию здесь, а не на сайт отправляли
Re: Что такое витраж и с чем его едят? я согласен тут тоже буду выкладывать но как например тут свою галлерею работ показать
Re: Что такое витраж и с чем его едят? Заходите в свой профиль (нажав на свой ник) и там с правой стороны в панели находите "Альбомы" и создаете альбом, а потом просто ссылку на свои альбомы можете дать в подписи, и усё
Відповідь: Что такое витраж и с чем его едят? 2 iron Роботи просто шикарні ! Зробіть щось на сайті з фотками ( ну щоб більші були - буде взагалі ляля) Ну а будиночки з червоними дашками то вау !!! справжній стильний,зі смаком, дивиться просто чудово !
Re: Что такое витраж и с чем его едят? Колись так зробив але потім одна дуже відома львівська фірма вікорістувала мої роботи і потім афішувала як свої.Прийшлось з ними розбиратись.Такщо більшими за розмірами викладати нажаль небуду.