Ищу добрую, терпеливую, без высшего образования

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем Muton, 15 вер 2011.

1. Hover

Hover Прораб

Повідомлення:
    493
    Симпатії:
    348

:-D:-D:-D

2 користувачам це сподобалось.
  2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Ищу добрую, терпеливую, без высшего образования

poliglot +:rose:, vaska +:rose:, Т.М. + :rose:

готовий продовжити з вами дискусію.

не правда. Це не сім'я, а невдалий бізнес-проект. Сім'я - це автономна група людей, самодостатня для життя, наприклад, на безлюдному острові. Якщо не зживуться в такій ізоляції - тоді не потрібно себе обманювати, ця "сім'я" просто переходить у гру "хто кого надурить" .
    звідки такий висновок, що освіченість замінює розум?
    Звучить як рецепт панацеї від терпіння: здобудеш освіту і вже не терпітимеш. Логіка підказує, що це далеко не так, тому можу сміливо не погодитись, що неосвіченість приречує вічно терпіти. Освічені здебільшого більше терплять (легше переносять) негаразди в силу того, що ознайомлені з ширшим колом фактів, які описують досвід від терпіння чи не терпіння якоїсь ситуації.
    "Навіть помилковий вислів приближує розуміння істини, не висловлена думка - не приближує. " Тому сміливо можна говорити те, як думаємо.:)
    не ображайтесь.
    Тут можна розгорнути дуже велике "простирадло" всяких тверджень і премудростей, але не будемо. Не ображайтесь. Образа - це не дія когось проти Вас. Це Ваша дія проти себе, як ніж власною рукою у своє ж серце. Образа -це вбивство вашої мрії, вами ж, не більше і не менше, вбивство того, кого Ви створили у своїх мріях.
    згідний. З тим, що жінка вміє терпіти. А з тим що не повинна терпіти (і не прагне цього) - я не згідний.
    Не вдаючись у природу різновидного "терпіння", приведу тільки факт терпіння при родах. Народження дитини - це основне призначення жінки (не підлягає обговоренню), завжди супроводжується терпінням, як фізичним, так і душевним.
    Скажіть, яка жінка відмовиться від народження дитини? Наперед відповім: та, яка відмовиться, перестає бути жінкою, автоматично. Ось вам і замкнене коло.
    Добре, що жінка має що терпіти, адже якщо є щось, на яке можна почепити ярлик "терпіння", значить біля неї є чоловік, який щось робить (чи ні), значить є хтось крім жінки на цьому "безлюдному острові", значить є надія, є шанс. Не тільки тому, що треба міняти в цьому чоловікові, а в тому, що чоловік поблизу - це свідчення того, що сама жінка ще цікава протилежній статі (випадки стосунків "мати- матусин синочок не будемо розглядати, вони також виникають на обопільному грунті).
    Звичайно, заявника, який би оголосив "весь список", тут же би "обломили", порадивши купити "закатний станок" :)
    Всі, які перекладе на нього дружина (разом з відповідальністю).
    Я з радістю передам право вирішального голосу по будь-якому питанню своїй дружині, одночасно з відповідальністю. Не декларативною, а реальною. Щоб не голослівно відповідати, а кровно.
    Страшно?.. Ви за все зможете відповісти на рівні чоловіка?. Хочу зауважити, що вам прийдеться змінити цілий світ, щоб хоча б один раз взяти на свої плечі чоловічу відповідальність так, щоб вашому чоловіку ніхто не дорікнув, хоч трішеки, або не мав підстав дорікнути. Я не приводитиму моделі цієї ситуації, а просто покажу трохи протилежну ситуацію: якщо жінка щось зробить замість чоловіка (тобто це, що повинен зробити саме чоловік), то вона про це нікому не скаже і поведе себе так, що про її хитрість ніхто навіть не здогадається. Знайома ситуація?

тут трохи не так, я не доказував, я визначав межу, до якої я можу розраховувати на виручку. Звичайно, після такого випробування я "зализував" всі нанесені травми, щоб не те, що згадки негативної не було, а і згадувалось це (ніщо ж не забувається) з приємністю.
    Для чого це: уявіть, що спільне життя - це вантаж (багато чого), ось і мені важливо знати, чи буде у мого вибору нести цей вантаж, чи достатньо сили хоча б винести мене пораненого, без свідомості, з поля бою у більш-менш захищене місце, де не літають "шальні кулі сьогоденності". Я не про себе думаю, як на перший погляд може здатися, я оцінюю, чи не буду я тягарем для свого вибору, чи не "задихнеться " вона під моїм ослаблим "я", чи не надірве собі жил через свою любов. Я то можу і "померти для подружнього життя", а от моя дружина буде продовжувати пробувати мені допомогти, рятуючи наш тандем. Не кожній я під силу. Тому і "перевіряю брід".:)
    Ну ось, я ж правий! Трохи вище написав:Освічені здебільшого більше терплять (легше переносять) негаразди в силу того, що ознайомлені з ширшим колом фактів, які описують досвід від терпіння чи не терпіння якоїсь ситуації.

Як бачите, наш пошуковець не просто поєднав такі на перший погляд близькі (а дійсно - далекі) риси як доброта, терпеливість і неосвіченість.
    Насправді дуже рідко ходять у парі доброта і неосвіченість, трапляються тільки у самородків, які не потребують додаткової "огранки", а зразу сяють і приносять щастя.:)

Детальніше можна?

3. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна

Voyutichi,
    Ого, цілий реферат.

4. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір

я з дамами ввічливий..

5. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна

Voyutichi,
    Да помітив, ВЖЕ!!!

1 людині також подобається це.
  6. sanykrimea

sanykrimea Firewall Команда форуму

Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Мур мур... лямур.

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E9mvZq55AbA[/MEDIA]

5 користувачам це сподобалось.
  7. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Re: Відповідь: Ищу добрую, терпеливую, без высшего образования

Voyutichi продолжать дискуссию на эту тему трудно,т.к. не понятно
    что конкретно обсуждать.Если у женщины есть муж ,то у нее есть конкретные заморочки с конкретным мужчиной.Пофилософствовать она конечно может,но надолго ее не хватит.А те у кого никогда не было мужа тоже не знают о чем речь.А у меня ,например,в моей замужней жизни никогда не было ничего такого что можно было бы назвать словом "терпеть".Поэтому для дискуссии необходимо разъяснить народу поконкретнее:
    1.какие действия мужчины в мужском понимании подпадают под слово "терпеть"?
    2.почему это терпеть должна именно "необразованная" ?
    3.почему мужчина хочет чтобы это терпели?

Пока не будет ясности в вопросе дискутировать будет трудно.

Например .Вдруг кому-то захочется дать мне в глаз.А я ,не зная что именно попадает по слово "терпеть" решу что это оно и есть!А потом окажется что это проверка!Способна ли я отбить моего любимого от бандитов?И вместо "терпеть" я должна была взять сковородку и дать в зубы!И в результате проверку на" чи достатньо сили хоча б винести мене пораненого, без свідомості, з поля бою у більш-менш захищене місце" я не пройду.Будет обидно услышать:"Не кожній я під силу". :-D
    И разойдемся мы как в море корабли!А могла бы быть "дружня родина".Вот что значит непонимание!

8. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ

Вважаю, що в відносинах між чоловіком і жінкою важлива зовсім не освіта.
    На мою думку важливо, щоб у людей, які створюють сім’ю, був схожий світогляд, були приблизно однакові моральні цінності.

9. poliglot

poliglot Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.315
    Симпатії:
    3.071
    Адреса:
    Днепропетровск
    Re: Відповідь: Ищу добрую, терпеливую, без высшего образования

Sergey_M, а разве не образование формирует похожее мировоззрение? Мне иногда прикольно пообщаться с необразованным сторожем, послушать, как "самолет без топлива пролетел стотысячкиллометров", потому что за него молились в церкви всей деревней односельчане одного из пассажиров, дозвонившегося домой с новостью о неизбежном падении. Иногда прикольно. Но жить с человеком который такое смотрит и такое говорит?!

10. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Ищу добрую, терпеливую, без высшего образования

може не варто?.. Препарування не піде на користь, оскільки в деталях ми загубимо з нагляду основне у нашій темі, а саме чому повинна бути без вищої освіти..

Добавлено через 14 минут 3 секунды
    ну не бандитів, я маю трохи інше на увазі, а саме наші внутрішні відносини.
    Непорозуміння та інші негаразди, які можуть вщент знищити наше кохання, "війна" між власним "я" і "ми" - якраз про такий "фронт я говорив, коли хотів мати впевненість у тому, що мені допоможуть вийти з "бою" хоча би не "мертвим" для подальшого повноцінного подружнього життя. У людини, зокрема чоловіка дуже багато ворогів (не людей), які погрожують крахом світлого майбутнього, з ними йому необхідно боротися.. Він же "на передньому краї" між "ми" і зовнішнім світом. :)

Поділитися цією сторінкою