Помогите выбрать твердотопливный котел

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Вован 59, 14 вер 2011.

1. Sergey1966

Sergey1966 Заслужений майстер

Повідомлення:
    5.140
    Симпатії:
    5.816
    Адреса:
    Одесса
    Мощность 21-22 киловата если не планируете теплоакамулятора .
    --- добавлено: 12 апр 2015 в 11:16 ---
    А какой котел , в 20 000 гр. вы не влезете если покупать хороший котел , лучше закажите самоделку одного из тех что вы перечислили .

Останнє редагування модератором: 20 кві 2015
    leshiy_40 подобається це.
  2. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    @alex_munkascy,
    Може взяти вітчизняного із запасом потужності(великою топкою), приладувати автоматику, думаю годин 6-8 витягне, тим більше паливо буде тверда деревина.

3. alex_munkascy

alex_munkascy Стажер

Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    3
    Дякую вам за відповідь
    Нажаль не знаю таких майстрів у нас в Закарпатті, хіба що заказати в когось з майстрів на форумі, хто блище до мене

Можете порекомендувати відчизняний шахтник нормальної якості?

4. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Боюсь, тут буде не шахтник.
    Погугліть, почитайте відгуки, в моїх краях багато так поступило(поставили із запасом звичайні котли).

5. igoro

igoro Прораб

Повідомлення:
    456
    Симпатії:
    285
    Найбільше не подобається у запрпонованому Вами варіанті :всі ці бюджетні котли виготовлені з тонкого металу і не підходять для роботи у закритих системах.Також у них проблематично спалювати відходи деревообробки.

6. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    @alex_munkascy, котел - це не останнє,що потрібно для Вас.акумулююча ємність,насосики,триxодові,мідь і т д.інакше це буде зривонебезпечна річ.
    --- добавлено: 12 апр 2015 в 13:58 ---
    @alex_munkascy, котел - це не останнє,що потрібно для Вас.акумулююча ємність,насосики,триxодові,мідь і т д.інакше це буде зривонебезпечна річ.

Останнє редагування модератором: 20 кві 2015
  7. igoro

igoro Прораб

Повідомлення:
    456
    Симпатії:
    285
    Поцікавтесь вартістю шахтника сдк.Можливо Вам вистачить і 15 кв.(вкажіть розхід газу можна буде прикинути потужність).Треба зразу вияснити вартість його доставки до Вас.Думаю для вас це хороший варіант.Кидається у очі масса котла 300 і 380кг.у 15 і 20 кв., також великий розмір шахти-180 200л що важливо при роботі котла на відходах(стружка тирса).

8. alex_munkascy

alex_munkascy Стажер

Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    3
    Шукаю та дивлюсь форум, але бажано не йти на такі компроміси як дешевий котел с тонкого металу, боюся потім с топки відкачувати воду доведеться. Наприклад такий - що то за 30 Квт котел, коли вага 255 кг?

9. Sergey1966

Sergey1966 Заслужений майстер

Повідомлення:
    5.140
    Симпатії:
    5.816
    Адреса:
    Одесса
    http://www.myhouse.name Вот вам адрес где чертеж вы сможете купить , заказать у нормального сварщика и проконтролировать толщину металла . http://sdk-kotel.com.ua/kotly/bytovyie/ Тут готовые котлы поинтересуйтесь ценой может впишитесь .

10. alex_munkascy

alex_munkascy Стажер

Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    3
    Я розумію, тому і маю такий ліміт по грошам на котел. АТ поки що не вирішив, чи потяну, буде від котла залежати.

Подивлюся, щось не бачу ніде його цін та відгуків по ньому, по схемі здається стягнули його з Кальвіса, але спростили все що можна

Хтось пробував купити котел через кредит в Ощадбанку? Як вертають 20% до 5тис можна дивитися на котли до 25 тис. Тільки от не вірю я нашій державі та керівництву...

Поділитися цією сторінкою