Электроинструмент Фиолент

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем ksanka, 23 сер 2011.

1. Эндрю

Эндрю Стажер

Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    6
    Адреса:
    Сумы
    Re: Відповідь: Re: Электроинструмент Фиолент

Щіро дякую:)

2. el_Spark

el_Spark Прораб

Повідомлення:
    743
    Симпатії:
    376
    Адреса:
    Житомир
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Электроинструмент Фиолент

:-D

Добавлено через 50 секунд
    Фото бачив, а що нею роблять (обробляють)?

3. ksanka

ksanka Майстер

Повідомлення:
    218
    Симпатії:
    45
    Эндрю, спасибо за сотрудничество. Удачной работы.

4. Crane

Crane Бригадир

Повідомлення:
    509
    Симпатії:
    187
    Адреса:
    Житомир
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Электроинструмент Фиолент

Габарити редуктора болгарки не дозволять, без викрутасів, звісно, сточити відрізний диск "в нуль". Ось цей залишок і використовується з цією насадкою, щоб добратися відрізним диском туди, куди корпус болгарки не влізе. І заразом доточують диск практично "до нуля". Поправте, якщо помиляюсь.

5. I.Cherry

I.Cherry Інженер

Повідомлення:
    803
    Симпатії:
    799
    Адреса:
    Ужгород
    ksanka, хочу собі подарунок до Нового року зробити.

Коли потрібно було "потерти" стіни шпакльовані, то я всетаки купив за 120 грн і після коридору і двох кімнат віброшліфмашинка (ВШМ) під іменем ЕКСПЕРТ відправилась на той світ.:).. але воно того варте щоб стіни були рівні..
    А тепер всетаки хочу придбати щось путнє.. вчора пройшовся по Епіцентру і Новій лінії
    В першому були Інтерсколовські ВШМ але мені не дістались..бо були позавчора..а сьогодні вже нема.. :-D
    В Новій лінії справи трошки ліпші бо є в наявності Фіоленти.. попробував як працює ..сподобалось те, що площадка робить значні рухи на відміну від китайців які скоріше схожі на сексвібратори а не на шліфмашинки. Ну і звичайно - регулятор швидкості - річ дуже цінна.. особливо коли працювати передбачаю з деревом. Одне трошки турбує - ціна на Фіоленти - нижче як за 750 грн не побачив.. Інтерсколовські дешевші - менше 400 грн..що мене і приваблює.

ksanka, я так вже багато понаписував.. чи можете щось запропонувати на цей час ?..бо я вже "дозрів" і ще готовий потратити грошенят. ;-)
    Використовувати передбачаю не часто..коли настрій є щось змайструвати.

ps:у колеги Інтерсколовська машинка..каже що дуже задоволений..

6. ksanka

ksanka Майстер

Повідомлення:
    218
    Симпатії:
    45
    Здравствуйте, Игорь.
    Виброшлифмашинки, которые Вы рассматриваете, изначально предназначены для обработки деревянных поверхностей. При работе с абразивными материалали любая из них может отправиться туда же, куда и Ваш Эксперт примерно в те же сроки. Цена на МПШ Фиолент с регулировкой - 700грн., МПШ Интерской - 340грн.
    Цена на машинку для обработки абразивных материалов - от 1900грн.
    Я бы Вам рекомендовала машинку Макита3700 или 3710 как самую выносливую при таких работах. Цена - 670-690грн. Все перечисленны е модели в наличии есть.
    По поводу большого хода подошвы на МПШ Фиолент - это приемлимо для грубой и быстрой обработки поверхностей, а для чистовой обработки поверхностей лучше использовать МПШ с небольшим ходом подошвы, как Интерскол, Макита.
    Так же обращаю Ваше внимание, что при таком использовании МПШ (по стенам) сервисный центр может отказать Вам в гарантийном обслуживании.
    Так же хочу напомните, что МПШ Фиолент применяет схему с двумя эксцентиками, а остальные перечисленные модели - с одним. Мощность МПШ Фиолент - 600Вт, Интерскол - 300Вт, Макита -180-190Вт.

1 людині також подобається це.
  7. I.Cherry

I.Cherry Інженер

Повідомлення:
    803
    Симпатії:
    799
    Адреса:
    Ужгород
    потому и купил для стен тот ЕКСПЕРТ чтоб выбросить после обработки стен.. ремонт сделан в доме..
    А дальше мне только для обработки дерева нужно.. т.е для удовольствия :)

это мне и нужно.

в Интерсколе - амплитуда 5мм как и в Филенте.

как купить?

Добавлено через 32 секунды
    ksanka, смотрите ЛС и/или почту.

8. Crane

Crane Бригадир

Повідомлення:
    509
    Симпатії:
    187
    Адреса:
    Житомир
    Відповідь: Re: Электроинструмент Фиолент

За такої амплітуди коливань та розмірів платформи така потужність - саме те. І ще - пил збирає чудово, навіть без пилососа.

9. I.Cherry

I.Cherry Інженер

Повідомлення:
    803
    Симпатії:
    799
    Адреса:
    Ужгород
    ksanka, дякую за оперативність..
    от так би кругом працювали - за якихось 20-30 хвилин у нас получився повний конценсус..:)
    в понеділок буду проводити обкатку машинки..:rubanok:

1 людині також подобається це.
  10. ksanka

ksanka Майстер

Повідомлення:
    218
    Симпатії:
    45
    I.Cherry і Вам дякую за співпрацю, було дуже приємно. Вдалої роботи!!!

Поділитися цією сторінкою