Электроинструмент Фиолент

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем ksanka, 23 сер 2011.

1. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Повідомлення:
    143
    Симпатії:
    31
    Адреса:
    Дрогобич
    Привіт Ксенія ) Потрібна дешева, легенька, оборотиста (3000-4000), недорога (до 350 грн), безударна, реверсна дрель з самозажимним патроном(але таким, щоб сверло не прокручувалось..). накшталт:
    Дрель Интерскол Д-350 ЭР

Дрель Sparky Professional BR 60E

Дрель Фиолент МС4-10РЭ

що порадите?

2. ksanka

ksanka Майстер

Повідомлення:
    218
    Симпатії:
    45

З перерахованих можу порадити Інтерскол http://www.instrument-centr.com.ua/index.php/products/product/view/18/56 або таку http://www.instrument-centr.com.ua/index.php/products/product/view/18/55
    Такий варіант дорожче, але це вже макітовська http://www.instrument-centr.com.ua/index.php/products/product/view/18/303

Adrenalin23 подобається це.
  3. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Adrenalin23 Я себе брал Интерскол 350-уже с новой обрезинкой на ручке. Толковая дрелька, но передняя втулка БРОНЗОВАЯ-подшипник опорный один, но большой. Брал из-за малого размера. Щас идет Интерскол 530 дрелька-тоже с новой обрезинкой. Можно глянуть на офсайте Интерскола.
    В Спарки тоже спереди бронзовая втулка. Интерскол 350-шурупы крутит на ура-только надо кнопкой скорость "угадывать" .

4. Ahfyrtyintqy

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
  5. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Повідомлення:
    143
    Симпатії:
    31
    Адреса:
    Дрогобич
    оприділився )) хочу
    ДРЕЛЬ ИНТЕРСКОЛ Д-350 ЭР

Дуже вдячний за допомогу у виборі і рекомендації. Дрель потрібна для сверління малих отворів і займання поменше місця :vo:

Нагружати не буду, так як є шурик бош 10.8. Про заміну смазки тоже дякую! де доречі взяти ту змазку з молібденом??

6. Ahfyrtyintqy

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Смазка с молибденом-смазка для ШРУСов на автомобильном рынке-либо в "мазутных":Hi: рядах на базаре
    --- добавлено: 19 сен 2013 в 12:25 ---
    ДРЕЛЬ ИНТЕРСКОЛ Д-350 ЭР- я ей даже коронкой сверлил на 65 мм в грабовой доске.
    Да и простой фрезой конечной(для петель мебельных) тоже нормально тянет

7. Valera7807

Valera7807 Новачок

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    хочу придбати фіолент майстер лобзік пм-5 750, яка ціна на нього і якщо є стіл для нього то ціна

8. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
  9. ksanka

ksanka Майстер

Повідомлення:
    218
    Симпатії:
    45
    Валерій, ціна лобзика - 700грн, столик для лобзика - 100грн., в наявності все є.

10. revers

revers Стажер

Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    2
    Користуюсь рік часу(виготовлення меблів)-політ нормальний, зауважень та нарікань немає.

Adrenalin23 та Andrii_M подобається це.

Поділитися цією сторінкою