Автотема или на чем ездят форумчане

Тема у розділі 'Автоклуб', створена користувачем mirock, 4 бер 2009.

1. Дед Хоттабыч

Дед Хоттабыч Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.445
    Симпатії:
    4.857
    andriy320e30, Sergey_M,
    может проще взять двигатель помощнее? И незабивать себе голову. У нас така сама машина БМВ-320. Сын (голова) вместо 1.8 поставил 2.5 176 конинов.Уже отьездили более 100 тыс. Пора делать ремонт. Но расход был 8л на 100 при спокойной езде. При наступлении на гашетку компьютер показывал моментальный расход до 40 литров. Поэтому на БМВ лучше ездить аккуратно. А с турбиной прийдется ездить еще аккуратней. Момент когда турбина не крутит очень мал! Что б мало кушала нужно настраивать мозги. А тут у нас толковых специалистов 1-2 на Украину! И , что б отчиповать в Онлайне будет стоить дорого! Некаждый себе сможет позволить столько выложить. Вообще постройка двигателя-дороговастое влижение денег. И что бы построить хороший мотор, быстрый и экономичный и долговечный-нужны куда большие вливания, чем вы озвучили. Проще и без гемороя, на разборке купить свежий двигатель, с большим обьемом, и заниматься любимым делом. Это съэкономит вам и деньги и время.:Hi:

Andrii_M та Энки подобається це.
  2. andriy320e30

andriy320e30 Підмайстер

Повідомлення:
    75
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Львівська обл.смт .Красне
    я вже пробував так поставив м30 на 185 конів потім зняв і поставив назад малий, бо розхід і вага все портять .навіть від м3 є36 важкий і прожорливий . найголовніше настройка .я цим займаюсь поки шо на стоковому вже 3 роки і знаю шо куда . і в мене є всі інструменти для настройки . 176-чи 180 конів то (неачем) .має бути мін 200конів на тонну . і 5-6 сек до 100 . турбо постройка в нас в Україні дуже розвинена ви просто не вникали . тільки у львові 5-10 автомобілів з поставленими турбінами які неможна порівняти з ніяким стоком по потужності .
    --- добавлено: 3 июл 2014 в 12:36 ---
    так в мене мотронік онлайн (повністю інженерний блок) .почитайте вище. за саму електроніку для настройки я заплатив майже 1000 дол бюджет турбокомплекту з новою турбіною мін 3000 дол і це не замінить ніякий атмосферний мотор.
    --- добавлено: 3 июл 2014 в 12:42 ---
    якраз це моя улюблена справа:Hi: а покраска автомобілів то просто робота яку я роблю вже біля 12 років

Останнє редагування модератором: 11 лип 2014
    Энки та captain Grey подобається це.
  3. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    И шо с ними делать?
    Это ж для гонок?

4. andriy320e30

andriy320e30 Підмайстер

Повідомлення:
    75
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    так на 1/4 милі можна покататися на вихідних. а в будний день можна до магазину поїхати з розходом як в 2.0л ,а не 4л мотором якшо не входити в наддув.

5. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Это, типа, из-за турбины расход большой?
    Я думаю, наоборот.
    Мало того, я уверен, что, еслиб, например, я себе турбину бы снял, то расход подскочил бы серьёзно, и ехать бы хуже стала. При том, что я езжу только по магазинам, и на 1400-1800 оборотах, уже слышно свист.
    В настройках же дело.
    У меня настроено на магазины, а на четверть мили нужны другие настройки.
    Вы думаете получится сделать так, чтоб и там, и там хорошо было?

6. andriy320e30

andriy320e30 Підмайстер

Повідомлення:
    75
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    ні . турбіна просто дує повітря .скільки повітря зайшло в циліндр стільки треба влити бензини .при наддуві суміш має бути 11.5 до 1. . при атмо режимі малих нагрузках суміш можна зробити 15до 1
    --- добавлено: 4 июл 2014 в 13:11 ---
    ні .в вас турбіна скоріш за все мала, і виходить на буст на малих оборотах а на великих здувається (падає тиск ) максимум шо можна зробити підняти наддув разом з настройками і зняти до 30% потужності і моменту в тому самому діапазоні оборотів .але розхід збільшиться тоді.
    в мене просто велика турбіна .і буде дути з 3000 об а до них буде як звичайний атмо .але розхід всерівно чуть збільшиться в атмо режимі бо турбіна буде рестиктором по вихлопу .хібо при дуже малому наддуві кпд може вирости .то так в теорії

Останнє редагування модератором: 12 лип 2014
    Энки подобається це.
  7. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    К04 - это маленькая, для 2,5 мотора?

Значит, надо две турбины, большую и маленькую. И тогда и на драг, и в магазин ;-).

8. andriy320e30

andriy320e30 Підмайстер

Повідомлення:
    75
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Энки, в вас бензин ? . так трохи мала . а так то на ауді тт вони вроді ставились 220 конів вони мали макс то на бензині
    --- добавлено: 4 июл 2014 в 18:00 ---
    так точно якщо треба момент в широкому діапазоні . от інженери бмв три поставили на дизель щоб мало не казалось) в м50д

.а так то майже всі нові бмв бітурбо
    --- добавлено: 4 июл 2014 в 18:12 ---
    [​IMG] в вашої( та карта що з верху)
    турбіни потенціал десь до 240 конів на бензині, або десь 170 на дизелі, зато дуже широкий діапазон роботи компрессора правда на піку вона буде дуже гріти повітря на 180к об. в мої( то з низу) до 300 конів макс на бензині але менше буде гріти бо 140к об

Энки подобається це.
  9. Энки

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Бензин 5рядный. 220 лс в стоке, говорят, можно до 300, без замены турбины.
    Карты не вкурил, но ладно, я всё-равно дальше магазина ездить не собираюсь.:kozak:
    То всё увлекаться надо.
    А вот скажите, есть случаи "колхоза" битурбо?

10. andriy320e30

andriy320e30 Підмайстер

Повідомлення:
    75
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    є, ну так сказати не дуже і колхоз
    http://www.turbo-garage.com.ua/garage/phorum/read.php?3,73986

ну до 300 може і ні але зазвичай +30% можна тільки настройкою . в вас при сильному тиску будуть високі обороти турбіни ,і сильно буде грітися повітря .тоді треба буде фронтальний куллер . можливо 250 сил буде без проблем зняти хоча 220лс з заводу дуже не погано на к04 . в вас вольво ? якшо автомат то небажано піднімати потужність
    --- добавлено: 4 июл 2014 в 19:03 ---
    вертикальна лінія то максимальний тиск який може створити компрессор але -1бар ,тобто якшо пише 2 то є 1 бар .горизонтальна- то продуктивність компрессора метри кубічні в сек по них можна прощитати скільки максимально потужності може видати турбіна .ваш мотор з заводу так само видає як той з якого знята моя турбіна .але по картах видно що продуктивність вашої 18 м куб сек при 180к об ,а мої 22 м куб при 140 к обертів.тобто в вас вже мало запасу по продуктивності турбіни .думаю якшо чіпувати то більше 250 сил не зніметься то так в теорії)
    але потенціал вашого мотора величезний . просто заміною турбіни, форсунок ,насоса і прошивки можна зняти 400 конів то так легко .а так то вони 800-900 тримають

Поділитися цією сторінкою