Автотема или на чем ездят форумчане

Discussion in 'Автоклуб' started by mirock, Mar 4, 2009.

1. Antorian

Antorian Стажер

Так, бідні багажники Вазівок! Раніше не звертав уваги, повністю згоден - все тяжке в причіп, а універсал для перевезення інструмента великогабаритного, та іноді чогось великого недостаючого, а УАЗ - мабуть витрати пального ОГОГО! Матеріали нехай газелька возить!!!

Мирослав likes this.
  2. Pomi4

Pomi4 Стажер

Покажу своїх трудяг. Иж 2125 і Москаль 2137 універсал. Допрацьовані для важких умов. З причепом ще більші можливостіdrel . Надійні - ходова витримала до капремонту 60000км по нашим дорогам . Економічні:K їздять на газу. 100км шляху коштує 50грн. Витрата бензину 7л, газу 8л на 100км. З запчастинами взагалі проблем нема, на донорство колись купив два москаля по 1500грн кожний, познімав все цікаве а зайве здав в металобрухт.

Attached Files:

3. Tehnik-san

Tehnik-san Інженер

В нашем семейном автопарке за прошедшее время чуток прибавилось "машинок" ))
    У старшего "Honda Civic" , у младшего "Honda Accord" , "Таврия" у них общая ... а у меня пока без изменений - "Hyundai Trajet " ))

зы ... о нашей Таврии с роторным движком новые подробности можно видеть здесь http://vk.com/club10428822

Attached Files:

4. vedmid

vedmid Стажер

чотири роки я їздив на такій міфинці:
    як я її взяв - вона була така:

коли продавав, то така:

а тепер їжджу на фіатику:

5. Белобородько

Белобородько Бригадир

На днях придбав свій перший особистий автомобіль в особі ЗАЗ 1102 в червоному кольорі.
    Є ще кусок роботи по кузову, а так повністю на ходу.
    020820131341.jpg

Andrii_M likes this.
  6. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Staff Member

Белобородько, судячи з того "нариву" на капоті на ній катався юнак до вас.)))) Мав таке чудо. Двері теж добряче примучані - за рік-два знизу може їх добре розперти іржою. Рекомендую скласти заднє сидіння і подивитися в якому стані кузов в районі задніх арок - любить там гнити, то краще одразу буде заварити.

ПС: для першого досвіду чудова машинка - мені з нею було легко, хоч і довелося боротися з несправностями.

Моя колишня Таврюша: http://www.drive2.ru/cars/zaz/1102/1102/riki-tiki/

7. Белобородько

Белобородько Бригадир

Дякую за підсказку. На наступному тижні машина буде варитися повністю у всіх місцях де є потреби.

8. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Белобородько, успіху Вам! Відкатався на Таврії 100 тис. км. - не пошкодував (мав до того багато авто, в т.ч. і іномарки).

9. Белобородько

Белобородько Бригадир

Я також до своєї Таврії, прокатався майже рік на робочій Таврії. Саме це і стало головною перевагою між ВАЗ 2101 та ЗАЗ 11**.

10. Б.А.Р

Б.А.Р Заслужений майстер

:nu:

Share This Page