У чому сенс цього ланцюжка ? Працювати буде з урахуванням потужностей --- добавлено: 18 дек 2014 в 21:03 --- Двигун асинхронний , загугліть теорію АС двигунів . Якщо коротко - гріються, падає потужність - цього мало ? Чи потрібно щоб він одразу спалахував як бензин ?
в соседней теме спрашивал, спрошу и тут. Если подключить ИБП компьютерный через стабилизатор напряжения , оно будет на выходе переделывать в нужную синусоиду? В смысле цепка : акум-ИБП-стаб-насос Есть в наличии два стабилизатора - один Люксеон релейный и второй советский какойто (навернгое дляТВ использовали)
bogdansv, Куримо сусідню тему. Там варіант 100% робочий.(ух ти, то це тут) --- добавлено: 19 дек 2014 в 00:07 --- Я колись колекціонуванням раритетної радіотехніки займався, позносив із гори всякого, не працює воно від такого.
Вот это? Я просто в схемах теряюсь очень. Это не моё. Из ссылки я понял что дроссель 80Вт от светильника, конденсатор 14мкФ???? Что на первых двух схемах значит М1? Ото всё что на схеме собирается и паралельно вставляется в цепь ИБП-насос или последовательно?
Понял. Ну а по конденсаторам там правильно я понял? Как у Вас подключено? Так? С1 - 14мкф C2 - 6. 58 (тоесть округляем по имеющимся конденсаторам) Дроссель это вот это?
bogdansv, Там можна довго гратися, але простіше буде ТАК. 1 - підбираєте дросель під потужність насоса 2 - конденсаторами добиваєтесь, щоб не було шуму (далі не хочу, бо Як збіжаться Розумники...)
Дякую за відповідь, але: 1. Потужність насоса 45 вт., за 1 хвилину прокачує близько 10 літрів, тому падіння потужності неактуальне. 2. Робоча температура (паспорт) до 150 градусів, в циклі 1 хвилина роботи - 5 хвилин пауза ніяк не може нагрітись до критичної температури. Тому цікавить чи є ще якісь загрози крім перегріву? З конденсаторами та індуктивностями бажано не попасти в резонанс, так як тоді вигорання юпса з мотором точно гарантоване (колись робив генератор стирання/підмагнічування магнітофона, при 5 В. живлення в послідовному контурі було 70 В.)