Закидав інформацією - наче все розумію, але треба "раму збирати". В мене ще відкритий басейн є. Чи можна його об"єднати з сонячним колектором СО будинку?
На лето да. Для СК летом проблема - утилизация тепла, чтоб не кипел. Бассейн - это хорошо. У Вас и пруд, и бассейн?
Еге ж! куркуляка. Басейн для жінки, онуки і ... бані. У мене і баня є, електрична на 13,5 кВт. Приїздіть, все покажу. І пасіку теж.
Перепрошую, на роботі затюкали... Басейн. Тільки я донний злів прибрав, труба зі скімера йде у правій стінці до тех.приміщення(див. фото), ліхтарів два - один навпроти другого.
Джерело води для басейну - ставок. Вода зі ставка трубою надходить до техприміщення басейну, далі, через пісочний фільтр - до басейну. Після набрання (чинності!) рівня, вода зациклюватиметься через систему біоочищення(ємність з керамзитом, на якому живуть колонії бактерій + уф-лампа) та пісочний фільтр. Очищення стінок та дна - водяним пилосмоком. В разі необхідності повного зливу, думаю використовувати банальний центробіжний електронасос. Але навіщо зливати повністю, пхв-щітка зніме наліт, який отфільтрує система очищення. На зиму вода зливається нижче рівня скимера і вздовж стін притоплюються ПХФ-пляшки або каністри. Алєс! Критика? Пропозиції?.. Аплодисменти(оплески)?
Бассейн плёночный? И про пенопласт Вы не ответили. --- добавлено: 18 ноя 2014 в 12:15 --- Мне, почему-то, не видно файла.
Так, басейн - блоки ПП під штукатурку і зверху буде "лайнер". По малюнку, можу скинути у pdf форматі.