Ланцюгова бензопила Мотор Січ (270, 470)

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем Voyutichi, 25 тра 2011.

1. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Re: Ремонт бензопилы

Доброго.
    - про це треба буде обговорити.

то саме ....

2. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

речь идет о другом ,.. в карбе в зоне дозатора неправильно\нелогично установлены прокладки их необходимо переустановить в другой последовательности к телу карба паранитовая, красная , железная.... я могу много рассказать. но описывать как то не хочется....

1 людині також подобається це.
  3. areonvip

areonvip Майстер

Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    61
    Адреса:
    мариуполь

Вообще-то там три прокладки у меня и сверху метал крышка ставиться.У меня стоят согл завода так-первая(A) к телу карба тонкая прозрачная с лепестками ,вторая(B) коричневая мембрана ,третья(C) картонная прокладка ,четвертая(D) металлическая крышка .
    А Вы советуете поставить первой к телу карба (A)прозрачную с лепестками ,второй картонную(C)прокладку,третьей коричневая (B)мембрана ,четвертой металл(D)крышку.Я правильно понял?

4. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів

нет, он имел ввиду про это место :
    (сегодня попался в руки апарат , работает ужастно, с понедельника попробую разобратся).

1 людині також подобається це.
  5. areonvip

areonvip Майстер

Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    61
    Адреса:
    мариуполь
    вечер добрый ,поэксперементировать с тягой не успел ...работа работа а живу в квартире так что дома не получиться ,как раз сейчас снял карб и наконец до меня дошло то о чем вы мне писали выше...как раз переставляю

Добавлено через 3 минуты 27 секунд
    вы пишете на вашей тоже немного плавают обороты но ваша не глохнет...Даже когда переворачиваете ее вверх дном не глохнет?

Добавлено через 40 минут 56 секунд
    Кстати что вас интересует по зажиганию на Дружбу?

6. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    - так , в верх тормашками , боком, хоч як.
    з сфоєю розібрався, ( заводка), в мене тяга погана. Буду думати шо до чого (треба правильно вигнути тягу).
    КСТ. , у вас ковпачок током не лупит ? , попробуйте.
    Я рекомендував-би вам , це проексперементувати з саслонкою, як без змін , то чи не ""б`є"" вивок. вольтний кабель , чи "піпка " (чому ни жеопис) , та зняти карб, занурити в бензин опресувати.
    В сараї зара пацієнт, півтора року як придбаний , вроді працював , зара полу труп. Сьогодні попробував запустити стандартно, не получилося, потом запус з закритою заслінкою...., після третої попитки з декомпресона на червертому тику пар, це є перелив. ДУЖЕ СТРАННО.... , добре свічу викрутив, з неї практично капає, "капає", ставлю другу , повний газ , заслонки відкриті , 3 тика мотор запрацював. .... тут пауза.... коли пилка заводилася , то попилявши пару чурок (мотор трохи прогрівся) буває сама глохне , або якщо на землі на холостих трохи по робит і хлохне (мотор при роботі переходить на низькі обороти ,ніби збагачення відбувається , далі перелив , і на цему все ... завести її практично не реально) ... і так далі , запустив .., вроді все ок , адекватно реагує на газ без нагрузки. Пару раз заглушив , запустив. Потом рішив провірити ,що з винтам.., при попитці регулювати холості..., добавив 1 оборот.... а змін немає (моя давно була-б перелита) дав пару прогазовок, вроді трошки почало переливати. Повернув на місце то саме, на 1 закрутив , без змін... цікаво однако , напевно буду чистити карб , в цей момент відчув дискомфорт лівої руки (тримав за поперечну ручку), повів її до ковпачка свічі, і приблизно за півтора сантиметра до свічі як :elektrik: шандарахнуло... .ковпачок пробиває і не по дитячому.
    Так шо напрямка 2, перше це усунути шокер, а там уже буде видно.

- Роблю нову темку прошу туда.

7. areonvip

areonvip Майстер

Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    61
    Адреса:
    мариуполь
    я гнул тягу с велосипедной спицы ,купил на базаре пару штук ,с двух попыток выгнул отличную ,закрывает заслонку полностью без малейших просветов только что проверял,завтра буду убирать большой орех там попробую как вы говорили и провод зажигания проверю.А когда у вас переливает прежде чем вкрутить сухую свечу надо пилу перевернуть чтоб отверстие свечи смотрело на землю и несколько раз дернуть старт -так удаляются излишки бензина из двигателя ,потом с сухой свечей уже легче заводить.

8. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    при робочому моторі , повний газ , з 5-7 тиків запускається з дуже мокрою залитою свічою .
    (по дружбі https://krainamaystriv.com/showthread.php?t=11073

9. areonvip

areonvip Майстер

Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    61
    Адреса:
    мариуполь
    как это?можно подробней пожалуйста

10. orex_

orex_ Заслужений майстер