Ланцюгова бензопила Мотор Січ (270, 470)

Тема в разделе "Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент", создана пользователем Voyutichi, 25 май 2011.

1. LMisha1993

LMisha1993 Стажер

Симпатии:
    1
    розгляну будь-який варіант якщо можна тоді дайте посилання
    --- добавлено: 14 авг 2014 в 14:56 ---
    б/у я би взяв якщо булолоби не далеко щоб я сам міг глянути на неї

Последнее редактирование модератором: 22 авг 2014
  2. Tolyadjan

Tolyadjan Підмайстер

Симпатии:
    22
    Пили Мотор Січ відносяться до професійних, приблизно 440 штіль, тому при правильному догляді ріжуть все до чого прикладеш :nozhovka:.
    Ціни в магазинах і на базарі коливаються від 2500 до 2900 грн на 270-у, в інтернеті 2700. Б/у не бачив, сам щукаю на заміну чи на запчастини.
    --- добавлено: 4 сен 2014 в 23:32 ---
    Не спішіть з карбюратором. Він дає позитивний результат тільки якщо "апарат" вцілому працюе нормально.
    Моя пилка не довго попрацювала і вмирала потихеньку. І встановлення будь-якого карбюратора справу не міняло.
    Одного разу помітив дивну річ, при прокручуванні колінвала ланцюг то натягувався то попускався. Зняв кришку з боку зірочки і бачу що кінець колінвалу здійснюе радіальне переміщення по колу в 3-4 мм, з другого боку маховик вентилятора чіпляє за запалювання. Підшипники в нормі. Невже колінвал деформував?
    У кого які думки з цього приводу висловлюйте , буду вдячний.SOS

Последнее редактирование модератором: 12 сен 2014
  3. orex_

orex_ Заслужений майстер

Симпатии:
    725
    Доброго :Hi:
    - так результат добрий, але ціна імпортового ОГО ..

- ... такого не бачив, обично при пертягуванні ланцюга (при важкій роботі) дати остити то на ранок він трохи затягує цю частину колінвала і буде так як ви описали кромі відсіка де маховик. На кит. пилках бачив взагалі відломано частину колінвала де зірка. З слів власника ....- в учора пиляв все ок , закинув в сарай , рано дивлюся щеплення валяється з обломком.

4. LMisha1993

LMisha1993 Стажер

Симпатии:
    1
    Доброго дня, думав... думав... і все таки купив 270. І ще виникли такі питання яке мастило використовувати ? Бензин краще 92 чи 95? у мене є оригінальні я HUSQVARNA так і STIHL перше це напівсинтетика друге мінеральне(у них різна в'язкість ),а бажання купляти MOBIL SUPER 2T не має.

5. orex_

orex_ Заслужений майстер

Симпатии:
    725
    Доброго :Hi:
    - бензин ... можна 86 , оптимально 92 заборонено 95.
    -масла якшо оригінальні то любе, мій на штільовському (5.5року , пока політ нормальний)

Tolyadjan и LMisha1993 нравится это.
  6. LMisha1993

LMisha1993 Стажер

Симпатии:
    1
    Дякую і ще таке питання в інструкції написано що потрібно використовувати співідношення масла і бензину 1:30 при обкатці(15 баків) 1:40 при подальшому використанні а нижче взагалі 1:50 тобто я так розумію глядіти на масло як там написано так і робити?

7. orex_

orex_ Заслужений майстер

Симпатии:
    725
    Доброго:Hi:
    -в моїй про таке співідношення нема, 1:50 пише на банці з маслом.

8. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Товариство, потрібно купити ланцюг з твердосплавними ріжучими кромками, для мотосіч270.
    Хто знає де можна придбати, можливо є львівські контакти? Ланцюг на 64 ланки

orex_ нравится это.
  9. orex_

orex_ Заслужений майстер

Симпатии:
    725
    Доброго дня:Hi:
    Voyutichi, .
    - шукаю контакт..
    -знайшов написав , але він з 2012 року на форум не заходив, не знаю чи відпише

Последнее редактирование: 21 ноя 2014
  10. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    я сьогодні на хузкварну натрапив - 3200 грн. Але ріже залізо (за рекламою).

Поделиться этой страницей