Новый конкурс - "Во саду ли, в огороде"

Тема у розділі 'Наш участок', створена користувачем Muton, 1 чер 2011.

1. Фанатка

Фанатка Прораб

Повідомлення:
    255
    Симпатії:
    326
    Адреса:
    Киев
    Прошу! Объедините!

Добавлено через 4 минуты 53 секунды
    А вообще-то для форума интереснее с разбивкой по темам, но тогда нужно считать все голоса форумчан (по 1 от каждого) за одного участника. Мне кажется так честнее. Но я со своим уставом в чужой монастырь не лезу.

2. Dmitry

Dmitry Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    4.348
    Симпатії:
    745
    Адреса:
    Київ
    Фанатка, Зазвичай одні і ті ж люди голосують в різних темах, тому рахувати сумму голосів було б не корректно. Для підрахунку результату береться кожна окрема тема. Я думаю, що обєднання тем не змінить кардинально ситуацію, але може запутати трохи людей, адже в одній тему буде 3 різні напрямки.

3. Фанатка

Фанатка Прораб

Повідомлення:
    255
    Симпатії:
    326
    Адреса:
    Киев
    Але ж ви казали, що в голосуванні видно, хто голосує. Мені здається, що не важко відкинути подвійні голоси і врахуваті тільки по одному голосу від кожного форумчанина.
    Або треба було зазначити окремо, підкреслити, що враховуються голоси тільки по одній темі в шапці конкурса.

4. Dmitry

Dmitry Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    4.348
    Симпатії:
    745
    Адреса:
    Київ
    логічно все, ми цього не обговорили в умовах конкурсу. Буде логічно, якщо буде сумарна кількість голосів окремих людей по темі. я попрошу винести цю інформацію в ТОП теми.

1 людині також подобається це.
  5. pas

pas Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.438
    Симпатії:
    2.407
    Адреса:
    Polissya 50° 35' 16,08" N, 27° 35' 52,64" E
    Відповідь: Re: Новый конкурс - "Во саду ли, в огороде"

чому на ходу повинні мінятися правила конкурсу? Виникає поле для зловживань. Думаю після конкурса, до початку слідуючого, буде достатньо часу для внесення поправок до правил проведення конкурсів.
    :Hi:

1 людині також подобається це.
  6. Фанатка

Фанатка Прораб

Повідомлення:
    255
    Симпатії:
    326
    Адреса:
    Киев
    Как скажете, но лично я не вижу тут поля для злоупотреблений. Если, например, несколько тем объединится в одну, то каким образом изменится количество голосов? Ведь те же люди отдадут все те же голоса. И речь идет не об изменении условий конкурса, поскольку в условиях не было оговорено, что участвует каждая тема отдельно. Это скорее уточнение, исправление упущенного.
    Либо тогда надо по желанию участника объединять темы.

7. pas

pas Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.438
    Симпатії:
    2.407
    Адреса:
    Polissya 50° 35' 16,08" N, 27° 35' 52,64" E
    Відповідь: Re: Новый конкурс - "Во саду ли, в огороде"

чиї руки наробили таку кількість тем?
    Якби тема була одна, ніхто не знає як народ голосував би.
    А мені зі своєї сторони дещо видно.

Фанатка, зі всією повагою до Вас і до Вашої творчості раджу Вам заспокоїтись і діждатися результатів голосування. Все беде добре.:Hi:

8. Палецкий

Палецкий Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Re: Відповідь: Re: Новый конкурс - "Во саду ли, в огороде"

Шо б все було добре, треба кожного номінанта нагородити призом! ..ні, краще двома призами! :)

9. Фанатка

Фанатка Прораб

Повідомлення:
    255
    Симпатії:
    326
    Адреса:
    Киев
    А я особо и не переживаю. Я вообще в конкурс встряла, потому что хочу поделиться идеями. Ну и похвастаться. Приятно, когда хвалят, интересно, когда критикуют.
    Хочу еще темку про чердак подкинуть. Вот только фото не могу найти, остались видно в старом компе. Сфоткаю - покажу. И что, не могу же я мансарду вставить в уже созданные темы? Вот если бы знала, то и сделала одну или две, про сад и про дом.

10. Палецкий

Палецкий Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Вы всех козырей сразу не раскрывайте ..знаете почему? ..потому что это не последний конкурс на КМ!

Поділитися цією сторінкою