Стрічковий верстат. Мінус двісті доларів, або...

Тема в разделе "Инструмент и оборудование для деревообработки", создана пользователем pas, 29 май 2011.

1. mijki

mijki Заслужений майстер

Симпатии:
    9.715
    Відповідь: Пили стрічкові. Мінус двісті доларів, або...

- в мене щіточка прикручена ( чистить ведуче колесо ) коли нема то не завадить й самому якусь прикрутити , з міцним ворсом.

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914

взагалі ось таке використання підшипників вказує на якийсь неправильний інженерний нахил..
    Невже важко було зробити так, щоб підшипник працював у передбаченому для нього нормальному положенні, а не так збочено..

3. pas

pas Заслужений майстер

Симпатии:
    2.407
    Polissya 50° 35' 16,08" N, 27° 35' 52,64" E

в мене стоить щитка, і робить свою роботу добре. Проблема в тому, що тирса падає не в зону відсосу. Патрубок відсоса знаходиться в стороні. Так було з заводу, а я хочу переробить, що подібне. як наприклад у макіті + один відбійничок-щиточок для ведучого колеса.
    Той підшипник, що полетів, я не переробляв. То заводська версія встановлення. Звісно я то все перероблю, до цього врешті на даний час я і прийшов - поводок і підшипники. Просто це все в процесі роботи верстата робиться і одночасно в процесі його модернізації. Ця тема була задума для людей, які колись, так як я зробили не правильний вибір, наочно, ознайомитись з варіантом, з можливістю, виправити свою помилку. За одне з`ясувати, що добре в конструкції, що краще, а що погано, що категорично не потрібно. Та й мені цікаво, бо люблю конструювати.
    Я коли так кажу , багато людей дивлятьсяна мене як на дурня. Не кожен такі нюанси може зрозуміти, або навіть побачити.
    в даному випадку полотно перемогло:-D
    заклинив, тому що навантаження зросли в десятеро + КИТАЙ, поки крутився, його ще хватало, а як сепаратор розсипався тут йому й жаба ціцьки дала:-D

4. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914

pas, я не маю до вас ніяких претензій, мене дивують конструктори виробника цієї пилки..

5. Анатолич

Анатолич Заслужений майстер

Симпатии:
    689
    Відповідь: Стрічкова пила. Мінус двісті доларів, або...

Не знаю про загартовування, але є фірма, де ми замовляємо полотна для наших клієнтів. Я так одразу не згадав, після зміни законодавства і його вступу в дію з ними ще не мали справу, так, товариш попросив дещо дізнатися, і я пригадав.
    Загляніть на сайт, пили дійсно якісні, притензій не було.
    Якщо модератори вирішать, що це реклама - я кину в ПП.http://lisservis.com.ua
    На головній сторінці адреас і телефон.

Добавлено через 2 минуты 29 секунд
    До речі, якась акція: http://lisservis.com.ua/index.php?page=1&cid=66

6. pas

pas Заслужений майстер

Симпатии:
    2.407

мене теж дивують, причому то ж серійна модель. І коли стромляєш свого носа у всю цюкухню розумієш, що та покупка була помилкою. Благо руки є ще.
    дякую, я перегляну

1 человеку нравится это.
  7. Анатолич

Симпатии:
    689

Перегляньте, бо я брав у них, дадавав свою націнку і продавав постійним клієнтам; Клієнти казали, що ціна нормальна на таку якість.

8. pas

pas Заслужений майстер

Симпатии:
    2.407

я зареєструвався, подав заявку на прайс-лист і ..... тиша. Я так нічого не зрозумів, розділи порожні, що як там..hello

9. Анатолич

Симпатии:
    689

Краще по телефону, напевно.
    Розділи таки порожні, напевно, не так давно сайт запустили, або доробити руки не дійшли. :down:

10. ТАРРАГОНА

ТАРРАГОНА Стажер

Симпатии:
    1

Поінтерисуйтесь пилорамними пилами.ними пиляють не один кубометир пиляють

1 человеку нравится это.

Поделиться этой страницей