Дешевий і дорогий інструмент

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем Влад_@, 22 тра 2011.

1. Muton

Muton Новачок

Повідомлення:
    3.573
    Симпатії:
    1.160
    Адреса:
    Киев
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

Voyutichi,
    Интересно, что это за инструмент такой (самовосстанавливающийся)? :)
    Сколько он лет лежит и не ломается?
    ...
    ЗЫ. Важное уточнение - речь идет об электроинструменте, а не о молотке!

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

яка різниці, електро чи ні.. Викрутка звичайна, біти - все це можна оцінити за ефективністю вкладення грошей. Та навіть якщо інструмент лежить (тобто ним так користуються) - це не тупік для визначення ефективності. Краща ефективність буде у дешевшого інструменту.

3. Muton

Muton Новачок

Повідомлення:
    3.573
    Симпатії:
    1.160
    Адреса:
    Киев
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструм

Voyutichi,
    думаю, что тут разница в деньгах сыграет определяющую роль... сорванную биту не так жалко, как сгоревший через месяц перфоратор...

4. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

я би поставив " вік інструменту" (возраст)

1 людині також подобається це.
  5. JAZZZZ

JAZZZZ Новачок

Повідомлення:
    127
    Симпатії:
    34
    Адреса:
    севастополь
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

а штроборез для чего придумали ? любой ,даже дешёвый китайский штроборез будет эффективней и удобней чем просто перф для выбивания штроб.
    если речь идёт о крупной строительной фирме или бригаде - согласен. но если о мастере- индивидуале( не домашнем мастере ) это чем таким надо заниматься чтобы 8 часов в день и неделю напролёт стены дырявить ? :)и опять таки - зависит от мощности инструмента и диаметра бура

народный перфоратор -это китайская вертикалка 850 вт и ими построено столько что макита и близко не лежала ( по крайней мере в нашей стране )и прежде чем он начнёт " дзижчать " он успеет раз 10 окупиться.

Добавлено через 9 минут 19 секунд
    кто-то инструментом работает а кто-то его просто имеет ( на полочке :) можно ещё пыль протирать :))
    я например о таких только бошевских слышал .
    странно что вы об этом спрашиваете-если раньше как вы сами говорили работали китайцем .достаточен чтобы окупиться и принести прибыль.

1 людині також подобається це.
  6. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

Апсолютно некоректне зауваження.
    Не знаю з чого почати.
    В світі інструменту є чіткі класифікації: Промисловий, професійний, побутовий відповідно і розташовуються ціни на них. Але останнім часом масово поширюється явище плагіату зі сторони Китаю. Це явище вносить мутність розуміння ринку інструментів в голови інженерів, торговців інструменту і навіть самих будівельників. Як може інструмент ціною нижче побутового гордо носити надпис Профешинал?
    Отже, потрібно визначитись хто до якого рівня користувача себе відносить . Відповідно треба так підбирати інструмент.
    Купувати китайця до промислової роботи і говорити він себе два рази відкупив, може в когось на такі речі є час- в мене ні.Пояснення чому нижче.
    Про окупність інструменту:
    АЕГ пн3000х2- 90 000 отворів (ціна інструменту 210$)+щіткі 77 грн+40 грн мастило
    Макіта 2450 - 40 000 отворів (170$)+ кнопка 150грн+щіткі 52грн
    Підробка бош 2-24 - 200 отворів (80$)
    Отвори сверло 6мм.
    Аег ще використовувався на домашньму будівництві отвори 30-26-22мм до 500шт довбання пройомів ,замішування розчинів. Підробки Бош2-24 я не маю, розказав товариш віконник. Макіта сугубо робочий дюбельник. За нескладними розрахунками можна визначити окупність інструменту. Правда деякий китай може і дотягне до 10 000 отворів, но це вже питання не до мене, і сума вийде не конкурентна з профіками. В кожного своє бачення на світ інструментів . Але часто фіксовані цифри ставлять все на свої місця.
    Прошу автора не ображатись, але ця фраза чомусь найбільше розсмішила:).

7. SanyCD

SanyCD Бригадир

Повідомлення:
    866
    Симпатії:
    219
    Адреса:
    UA
    Самым "народным" я бы назвал Макита 2470... и Бош 2-(24)26 :)

8. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

У швагра був такий перф , повністю виконав домашній ремонт, перепланування квартири. Довбав і валив декілька стін ,штраби електрика,сантехнніка. При кінці ремонту вдало здох виконавши свою функцію-ПОБУТОВОГО ІНСТРУМЕНТУ. Купувати на обєкти за "окупність" я написав вище . Рівня Макіти? - Ви хоч раз робили обєкт площею 12 000м2?
    В ситуації з ремонтом норм. підхід, но на пром обєктах робити йому нічого.
    Все це МОД (моя особиста думка).

Добавлено через 1 минуту 9 секунд
    Самими народними - так. Самими професіними - ні.:)

2 користувачам це сподобалось.
  9. JAZZZZ

JAZZZZ Новачок

Повідомлення:
    127
    Симпатії:
    34
    Адреса:
    севастополь
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

а я что против ? я уже выше сказал что
    для большой нагрузки и инструмент должен быть соответствующии

10. SanyCD

SanyCD Бригадир

Повідомлення:
    866
    Симпатії:
    219
    Адреса:
    UA
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

Где-то так :) и хотел сказать.

У меня не было (пока :)) объекта в 12000м2... Будет, будем думать над инструментом.

Поділитися цією сторінкою