Дешевий і дорогий інструмент

Тема в разделе "Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент", создана пользователем Влад_@, 22 май 2011.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Дешевий і дорогий інструмент

Про техніку безпеки переніс в окрему тему

2. Юрко

Юрко Інженер

Симпатии:
    404
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Дешевий і дорогий інструмент

Хілті краще б ставили гольчаті підшипники, де це потрібно, а не латунні втулки в редукторах.
    П.С. на цей захист від "дурнів" находяться дурні:) які знімають електронний блок з тахоконстаматикою і монтують від Макіти, в цілях економії коштів.І звільнення себе від недешевих візитів до скромних хлопців у червоних майках. Таке чув.

3. Анатолич

Анатолич Заслужений майстер

Симпатии:
    689

Юрко, прокоментуйте: 2009 року компанія АЕГ провела ребрендинг інструментів, відтоді вони випускаються в чорно-помаранчевому кольорі.
    На Ваших світлинах інструмент класичного, синього кольору.
    Поясніть, старі моделі випускаються в тому ж кольорі чи то просто залишки?

4. otaman

otaman Майстер

Симпатии:
    24

слушне зауваження ,мені теж цікаво http://www.aeg-powertools.ru/products/category/woodworking/wood-working тут все помаранчево-чорне

5. el_Spark

el_Spark Прораб

Симпатии:
    376

Що це там такого можна вмонтувати? до хілті від макіти? Його відключають, перепрограмовують, але від макіти...

6. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803

Допис від AKit:
    "І що ,AEG ,так до сих пір і виробляють в Німеччині"
    З "рижих пір" не все виробляють у Німеччині.
    Можливо це відповідь.

7. Юрко

Юрко Інженер

Симпатии:
    404

Так було проведено цей ребрендінг десь 09 році. Ключовий пакет акцій (АЕГ і Мілувоке) був придбаний китайською мега корпорацією ТТІ. Самі АЕГшники кажуть що на їх продукції це ніяким чином не позначиться. І що заміна кольору чиста формальність. Проте із модельного ряду було забрано багато флагманів (перфи серія 3000 , дрелі з планетарними редукторами) нові перфи по конструкції і ціні стали схожі на макіту бош і т.д. Аег запевняють що перфи дрелі далі віготовляють німці, і не скривають ,що вся акумуляторна програма перенесена на безкрайні простори Китаю.
    Моя думка; АЕГ була у цікавому становищі ,ще за часів коли Аег володів Атлас копко, вони випускали продукцію для себе Аег(синій к.) для Атласу(чорний) і для Мілувоке(червоний).Продукція була однакова за різниці в кольорі ,ящика і ЦІНИ червоні і чорні були дорощі на 20-30%. Інструменти служили однаково та власник чорних і червоних отримував моральне задоволення від роботи дорогого пром інструменту. Звісно так тривати не могло (конкурування з самим собою) тому Атлас вийшов з "гри". Та становище те саме АЕГ дешевше Мілувоке дороще , а інструменти ці самі. Ось тут (не знаю в кого) виникла ідея (ще раз повторю -на мою думку) Аег понизити рангом і змінити колір та перевести в нижчу цінову нішу , знявши тим самим напругу між власними брендами.
    Із рудих нічого немаю тому коментувати важко, проте багато моделей залишилось на потоці надалі, звісно рудого кольору.
    А сині моделі це як відгук булої слави пром інструменту, вони в Німеччині часом старіші коштують дорожче від помаранчевих нових.
    Сам я надаю перевагу якісному інструменту за розумні гроші, так і вийшов на компроміс ціна-якість=АЕГ. Зарас знайшов поставщика якій розпродує інструмент знятий з лізингу і перебував на резерві гіпер-буд компанії, щось там після кризи змінилось начебто, тому ціна адекватна.
    У теперішньому часі значну роль відіграють всякі маркетологи , ідеологи а не інженери які можуть створювати дійсно хороші речі. Наприклад компанія Хілті (на мою думку) чому продає простим людям за 100% ціни інструмент а із всякими підходами можна взяти -44% знижки? не вже собі у збиток? На який ще товар діють такі знижки? автомобілі чи картоплю , така знижка це попередня надвишка ,як блін на арабському ринку.
    П.С. Ось два товари; Хілті перф 93р.в. і лобзік Атлас копко(аег)96 р.в. Замість гольчатих підшипників в Хілті латунні втулки, через це і здох перф виконавши середній обєм роботи.І підшипники в Атласі.

Вложения:

• IMG_0771.jpg
      IMG_0771.jpg
      Размер файла:
      70,3 КБ
      Просмотров:
      82
    • IMG_0774.jpg
      IMG_0774.jpg
      Размер файла:
      127,8 КБ
      Просмотров:
      82
    2 пользователям это понравилось.
  8. Юрко

Юрко Інженер

Симпатии:
    404

ППС, Надану відповідь прошу сприймати як інформацію ,а не як рекламу.

9. el_Spark

el_Spark Прораб

Симпатии:
    376

На жаль приходжу до висновку, що вічне виробляти просто не вигідно. Краще ввести в конструкцію декілька слабин і потім заробляти на поломках, поставках, запчастинах і т.п.
    Китайці, як завжди, пішли третім шляхом. Інструмент накрився - викинь, купи новий. Розхідник. Знаю прецеденти, коли бур 6 працював довше перфа.

10. Юрко

Юрко Інженер

Симпатии:
    404

Це моделі 2007-2008 р.в.вироблені у Німеччині до ребрендингу ,дрелі таких років виробляли помоєму у Чехії.
    Доречі перфоратор АЕГ ВН 22 Е ,які я продавав, виявився чуть не в два рази продуктівнішим за Хілті ТЕ1-ТЕ2(не в образу вам Анатолич) і при слабшій потужності двигуна (650ват) сверлить краще за Макіту 2450,правда вона вже стара. Акось постараюсь виложити відео.
    el_Sparkрозберіть пару інструментів Хілті і зрозумієте ,що це нормальний інструмент за шалені гроші, там нема в середині такого ,за що можна виложувати великі суми. Хай опустять 50% ціни і можливо я іх теж буду купувати. Дивився їх пороховий пістолет ціна в нас 22 000грн, знайомий каже в Австрії 700 євро? як пояснити не знаю. Були на фірмі колись два шурупокрута 14.4в двигунчик -джонсон такий самий як у Боша чи макіти.

Добавлено через 6 минут 43 секунды
    Я теж прийшов до такого висновку, тому зробив собі запас із перфів синього кольору:)

Поделиться этой страницей