Экопоселения против кризиса. Рай и в шалаше?

Тема у розділі 'Строительство дома - общие вопросы', створена користувачем Кремень, 7 бер 2009.

1. nexset

nexset Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.452
    Симпатії:
    627
    Адреса:
    Полтаская обл. пгтШишаки
    Вот я о том же, не выйдет жить в относительной чистоте рядом с большим поселением людей. Я согласен что нужно начинать с себя, вот и будем растить наших детей и учить их заботится об окружающей среде. Лично мои детки уже начали забывать как живая корова выглядит или кролик, это же кошмар... Я в свое время все лето в деревне , а потом когда постарше стал свой огород в 20 соток...
    Я согласен не все смогут жить в своем доме, подыматься вместе с солнцем и работать в поле...я и не агитирую... это только мой выбор...

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    я б уточнив: вони тікають від відповідальності за користування цивілізацією, ховаються (просто зажмурюються, як у дитинстві).
    Можна, перейшовши всі "круги пекла" теперішньої цивілізації, зробити свідомий вибір - жити у шалаші, у густому і неприступному лісі. Але це не крок вперед. Це "повільна подорож на цвинтар", може і приємна, але приємна тільки для того, хто зробив для себе цей вибір. Якщо дитина народилась тепер, у сучасному світі, то вона повинна отримати всі навики, якими необхідно володіти, щоб самостійно вижити у цьому ж світі. А екопоселення цього не дасть.
    дякую за таку високу оцінку, але всі ми - філософи, любИй, хто хоче щось зробити своїми руками, мусить спочатку подумати: а для чого це, як це зробити? Так і з екопоселенням, якщо це краще від всього, значить я повинен цьому вчити своїх нащадків, так як вчили мене мої батьки, всьому, що вважали за найкраще. А мені чомусь не хочеться рекомендувати своїм дітям жити в екопоселенні, не бачу я в ньому чогось такого, чого не можна отримати без цього ж екопоселення (крім додаткових незручностей, на подолання яких потрібно додатково витрачати своє життя).

3. Кремень

Кремень Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Мені подобається Парк партизанської слави. Величні столітні сосни просто зачаровують. Але в вихідні дні, в гарну погоду, там просто нема чим дихати - люди поголовно, на кожних 5 квадратних метрах, смажать шашлик.
    А за сміття і казати нічого...
    Скажу більше, якщо відїхати від Києва кілометрів за сто, а я люблю сісти з сімєю в машину і в перед, то сміття там не менше, а навіть більше ніж в Києві.

4. Triplecorpse

Triplecorpse Майстер

Повідомлення:
    113
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Украина, Киевская обл., г. Васильков
    Ось для чого потрібна дача або хоча б добрий позашляховик :)

5. Кремень

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Немного о технической революции.
    На Западе, а точнее на юге, на Ближнем Востоке в пересыщеном нефтедолларами Дубае шейхи решили построить Вертикальную морскую ферму.
    Дубай, как известно, эмират далеко не бедный, я бы сказал даже очень богатый - черного золота у них немеряно, а народа и теретории - в обрез.
    Короче экспортируют дубайские шейхи нефть, а импортируют все остальное из-за границы.
    Буквально на днях решили эти достойные жители Ближнего Востока избавится от продуктовой зависимости от внешнего мира. А земельки то своей нету, а шо есть все пустыня с нефтяными скважинами.
    Не буду долго томить, короче наняли грамотных итальянцев со Studiomobile, а те им и спроектировали - чудо из чудес - Вертикальную морскую ферму, вавилонские висячие сады Семирамиды - отдыхают
    Короче это чудесное строение используется для выращивания экологически чистого продовольствия. Используется опресненая морская вода, а выбросы парниковых газов уменьшаются в разы.
    Почитать и увидеть фото этого чуда можно тут https://ibud.ua/?cat=news&it=5278

Вкладення:

• seawater.JPG
      seawater.JPG
      Розмір файлу:
      17 КБ
      Переглядів:
      88
    • seawater3.JPG
      seawater3.JPG
      Розмір файлу:
      17,3 КБ
      Переглядів:
      84
    • seawater4.JPG
      seawater4.JPG
      Розмір файлу:
      38,3 КБ
      Переглядів:
      91
    • seawater5.JPG
      seawater5.JPG
      Розмір файлу:
      15,2 КБ
      Переглядів:
      197
  6. Triplecorpse

Triplecorpse Майстер

Повідомлення:
    113
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Ого. На фантастический город похоже. Я в шоке

7. Кремень

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Я тоже в шоке. А ведь 7 звездочная гостиница Бурдж аль Араб еще пять лет тоже фантастикой казалась. Самое высокое здание Бурдж Дубай тоже.
    З.Ы. Были бы деньги, а самое главное желание.
    З.З.Ы. В Дубае сосредоточено 15% всех высотных подъемных кранов в мире!

8. Triplecorpse

Triplecorpse Майстер

Повідомлення:
    113
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Ого. Немало)

9. Кремень

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Это просто Д_О_Х_Р_Е_Н_А! Если брать на душу населения.

10. Triplecorpse

Triplecorpse Майстер

Повідомлення:
    113
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Все, иду на Панорамио фотки зырить :)

Triplecorpse добавил 11.03.2009 в 21:59
    Вернулся. Хочу в Дубай. А проэкты какие... уууу... набор кривых башен. Ещё громадина какая-то в центре на дофига этажей... молодцы, одним словом

Поділитися цією сторінкою