Інвектор - поможіть з вибором?

Тема в разделе "Оборудование и инструмент для сварочных работ", создана пользователем Б.А.Р, 25 мар 2011.

1. 7351

7351 Прораб

Симпатии:
    383
    Re: Інвектор -поможіть з вибором ?

Чем кокретно?

2. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Симпатии:
    1.872

много трансформаторов торроидов на плате управления
    :Hi:

3. 7351

7351 Прораб

Симпатии:
    383

А что в этом хорошего?

4. Веен

Веен Прораб

Симпатии:
    267
  5. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    @Веен, Раджу для початку провірити сервісні центри до тих апаратів і адресу цього інтернет магазину у вашому місті. Я вже таке пройшов , віртуальний магазин " TESLA". без адреси, тільки телефони , після покупки хрен найдеш, тому відказався від таких послуг.
    Тому вирішив брати апарат з гарантією в магазині який розташований тільки у моєму місті , і з сервісним центром до апарату теж тільки у моєму місті.
    Я купив собі " САМУРАЙ " . Харківський апарат . Дуже задоволений. До нього можна підключати приставку для полуавтомата , або рукав для TIG зварки аргоном.,Зимою сусіду заводив буса Мерседеса апаратом- функція пуско-заряд.

Последнее редактирование: 16 мар 2015
    агент007 нравится это.
  6. Веен

Веен Прораб

Симпатии:
    267
    DINAMIT-UA Я вже обдзвонив всі інтернет магазини,немає в наявності ніде такої зварки а в моєму місті тим -більше,я так зрозумів що їм не вигідно торгувати добрими зварками,всюди китайців понавозять і хвалять,за теслу дякую що попередили,бо я вже вчора був на їхньому сайті дуже вони хитро все розмалювали,3 роки гарантії відеовідгуки на ютубі повикладали і брешуть що інвертори чешського виробництва,мені на ринку радили брати RIGA 245 за 2100грн але то теж китай а не прибалтика і ще вона має 8 квт може проводка не витримати такої нагрузки,навіть незнаю що тепер купляти всюди дурять?

7. DINAMIT-UA

DINAMIT-UA Заслужений майстер

Симпатии:
    1.556
    @Веен, почитайте , можливо знайдете потрібну інформацію.

Головний сайт виробника - про САМУРАЙ - http://www.svarka.kharkov.ua/products/SSVA-mini_samurai.html

Тут написані города Укрїни де продається апарат - http://www.svarka.kharkov.ua/wheretobuy.html

Є іще форум , там тільки все про зварку , там точно підскажуть http://weld.in.ua/forum/

Последнее редактирование: 16 мар 2015
  8. dima90

dima90 Майстер

Симпатии:
    98
    У мене інвертор Ресанта 220, скільки коштує незнаю, бо дістався мені задурно, дуже хороший апарат на вигляд йому уже багато років, експлуатувався дуже дуже інтенсивно, покищо жодної поломки. Електродом 4 легко ріже 1,5см. метал. Кабелів небуло я поставив чотирижильний мідний дріт десь 20кв. в сумі.
    IMG_0001.gif WP_000035.jpg WP_000036.jpg WP_000037.jpg

9. агент007

агент007 Інженер

Симпатии:
    729
    По поводу САМУРАЯ не пожаліете(в самого е)плюс сервіз без проблем-це провірено.

DINAMIT-UA нравится это.
  10. Веен

Веен Прораб

Симпатии:
    267
    Дякую за поради,але тепер вже рукачешеться взяти Патона160 но ціна кусається

Поделиться этой страницей