Чи можна вважати плити БЕТОЛЬ утеплюючим матеріалом

Тема в разделе "Звукоизоляция и теплоизоляция", создана пользователем фон, 22 фев 2011.

1. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394
    Відповідь: Чи можна вважати плити БЕТОЛЬ утеплюючим матеріалом

А що ви скажете про мін вату у неї паропроникність майже у двічі вижча звідки береться теплозахист?І ще одне вата теж набирає вологу набагато більше і тоне у воді.

2. skydion

skydion Новачок

Симпатии:
    0

Я Вам ще раз кажу, що у воді неможе бути пари, вона перетвориться на воду, раз там булькає - це значить, що це повітря, яке насосом нагнітається знизу і через бетоль проходить догори...

Для паропроникності треба робити камеру куди під невеликим тиском подавати ПАРУ тоді і буде видно паропроникність.

Про набирання води це інше питання. У ваті теж є пара, вона навіть збирається там і при похолоданні може конденсуватися, що погіршує її властивості.

Бетоль так само буде мати гірші показиники при вологому стані.

Як для мене, то мені взагалі непотрібен паропроникний матеріал, особливо, що стосується теплоізоляції, був би пінопласт надійнішим ставив би його замість вати чи бетолю.

Зрозумійте, що паропоникністю матеріалів Ви не відрегулюєте внутрішній комфорт приміщення, для цього потрібна проста древня і дубова природня вентиляція, без неї все буде цвісти і пахнути :-D які б паропороникні матеріали не використовувалися...

Думаєте чому в Америці не дуже грузяться паропроникністю, на відміну від бувшого совка? Тому, що там опалення та вентиляція переважно повітряна, що автоматично вирішує питання вентиляції, сушки та зволоження повітря при потребі.

Тому особисто я буду захищати вату чи той самий бетоль від пари та вологи. Мені потрібен СУХИЙ теплоізоляційний матеріал на стіні, а не зволожений дощами, парою чи ще чимось.

3. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Я з вами згоден що паропроникність потрібно показувати пару ане повітря.Цим експериментом показали що матеріал ,,дихає,, і таких явищ як кондесат і плісняви там небуде.
    А тепер про ППС.ППС теж паропроникний матеріал і якщо вам не непотрібна паропроникність утепляйте ЕППС він має більшу плотність і взагалі не паропроникний непотрібно його захищати від вологи. і не задумуйтесь про БЕТОЛЬ чи ВАТУ.

4. skydion

skydion Новачок

Симпатии:
    0

Дихає... там одні бульбашки... так неповинен дихати теплоізоляційний матеріал, бо це означає що там вільно гуляє повітря, тут вже не до плісняви та конденсату. А конденсат буде, бо тепле повітря буде виходити зсередини і буде конденсуватися, якщо вже говорити про паропроникність як властивість стін в тій чи іншій мірі...

За пінопласт я вкурсі, за вату так само :) я ж не поради шукаю, що краще, а цікавлюся цим бетолем, може він втілить всі мої мрії про ідеальний утпелювач ;)))

5. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Все може бути. Успіху вам.

6. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Можна подивитися проведення експериментів по матеріалу для утепленняГБ Д200 Бетоль експеримент http://www.youtube.com/watch?v=kB_JGJ0jF6U

7. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Бетоль також використовують для внутрішнього утеплення так само як сілка-мультіпорhttp://www.ytong-silka.pl/pl/content...n_trz_1477.php

8. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914

фон, ось що вискакує[​IMG]

і відео нема дописом вище

Вложения:

9. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Попробуйте ще раз http://www.ytong-silka.pl/pl/content/ocieplanie_mieszkania_od_wewn_trz_1477.php Якщо неполучається то зайдіть на сайт http://www.ytong-silka.pl/pl/content/multipor_1178.php там можна найти внутрішнє утеплення.А коли вискакує таке потрібно нажати НОМЕ

10. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394

Колодцева клатка з утеплювачем БЕТОЛЬ

SAM_1464.jpg

SAM_1463.jpg

SAM_1462.jpg

Поделиться этой страницей