Методи обману у будівництві?

Тема у розділі 'Строительство дома - общие вопросы', створена користувачем TATO, 9 лют 2011.

1. Skyter

Skyter Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.442
    Симпатії:
    516
    Адреса:
    Родился и вырос в г. Киев.
    Это называется РЕАЛЬНОСТЬ.
    Нормы дают + еще 5% что учитывает и арматуру и распор опалубки и уплотнение при вибрировании.

2. Дятел Вуди

Дятел Вуди Бригадир

Повідомлення:
    260
    Симпатії:
    198
    Адреса:
    Полтава
    Сегодня ездил в Эпицентр докупать фасадную краску (Dufа Stormsield). Краски, рассчитаной на 55 м.кв. (13,5 кг., http://www.dufa.com.ua/catalogue/lak...stoychivaya-1/ ) мне не хватило на 30 м.кв. (не хватило на 1,5 квадрата). Поверхность было тщательно огрунтована рекомендованым грунтом (Dufа D17). Возможно ее бы хватило на примерно названую квадратуру идеально гладко отшпаклёваной стены, но на просто ровно оштукатуреную стену понадобилось в два раза больше краски. Краску наносил валиком, акуратно, соблюдая технологию, сам на свой забор. Маляром не работаю, но опыт работы есть.
    Потому и вклинился в разговор, что Ваша реплика напоминает мне или идеалиста, оторваного от жизни и свято верящего рекламе, или просто циника, чтоб не выразиться покрепче ...
    Виробник як правило вказує витрати на одношарове покриття.По друге,шереховата поверхня має більшу площу,по третє у кожного виробника різна "вкриваємось" краскою. Тобто 1кг різних виробників можна вкрити різні площі.

2 користувачам це сподобалось.
  3. Galamigo

Galamigo Прораб

Повідомлення:
    263
    Симпатії:
    325
    Та розкажiть ще чогось, ,бо дуже цiкаво-
    я ,навiть на флотi таких байок не чув.

4. Vasdey

Vasdey Стажер

Повідомлення:
    22
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Vol
    вартість робіт будівельників в декілька разів вища ніж реальна. Наприклад покласти плитку 4 долара квадрат при цьому стіна має бути ідеальна, плитку кладуть лише на клей, а самі пробували покласти плитку я як будувався найняв одного плиткаря, в мене по квартири паркет на кухню взяв також плитку під паркет, правда не дорогу, Дніпропетровську майстер її побачив по-по стогнав, але нічого взявся. Я йому пояснював пів години щоб клав плитку таким чином щоб постійно зсував намальовану паркетчину на одну тоді узор стає іншим. Прийшов з роботи виявилось мій майстер нічого не зрозумів і заложив половину кухні 8 квадраті. Я в пориві злості його послав, до себе додому, другу половину кухні я перший раз в житті доклав до кінця сам - різниці ніхто не бачить. Я й сам не пам'ятаю.
    Вартість роботи майстра - 8*4=32 долара по сьогоднішньму курсі 32*8,2=260 грн. за день при цьому в мене дві вищі освіти я працюю керівником в одній з держ. установ, в мене 30 людей підлеглого персоналу і я отримую меншу зарплату як в нього. Чи він за день перевантажується більше за мене?
    А якщо розібратись - хто з майстрів розраховує щось по формулах, хто з їх може розв'язати інтеграла, чи навіть просто визначити сили які діють на конструкцію, чи, банально, хто з них знає чим відрізняється цемент марки 400 від 500. Вони ж просто знають що 500 краще від 400 і фундамент на будинок 10 на 12 потрібно заливати шириною 40 см. і все на цьому їхній рівень знань закінчився. Тоді за що будівельники в день отримують близько 50 доларів. Вартість будівельних робіт ЗАВИЩАНА.

vetal-79 подобається це.
  5. Дятел Вуди

Дятел Вуди Бригадир

Повідомлення:
    260
    Симпатії:
    198
    Адреса:
    Полтава
    Vasdey, вітаю Вас що Ви можете відрізнити біном Ньютона від ітеграла.

6. Galamigo

Galamigo Прораб

Повідомлення:
    263
    Симпатії:
    325
    У багатьох держустановах (повторюю у багатьох,а не у всiх) працює роками вiдточена система отримання коштiв в доповнення до зарплатнi. Маю куму -кандидата наук, працює у вишi.
    Доречi - не всi будiвельники завжди були будiвельниками i уявiть собi - деякi навiть мають вищу освiту, причому отриману за часiв дiалектичного матерiалiзму.
    А цiна нинiшньої вищьої освiти менi вiдома.

7. rodnik2

rodnik2 Бригадир

Повідомлення:
    432
    Симпатії:
    217
    Адреса:
    Горловка
    на самом деле такие "Умники" находят "специалистов"- подешевле, а спрашивают подороже! Даже если хреновый работник заработал в день 200 грн *24 раб дня = 4800 это далеко не то, что зарабатывают "преподаватели" с высшим образованием, которые живут от сесии до сесии, и не понятно кто больше работает?
    P.S. Приглашайте проверенных людей, желательно по рекомендации, после увиденной работы.

8. rodnik2

rodnik2 Бригадир

Повідомлення:
    432
    Симпатії:
    217
    Адреса:
    Горловка
    За плечами высшее образование, - работаю в строительной сфере, на кафедру желания нет. Возможно и Вам стоит сменить профессию в сторону плитки?

9. rodnik2

rodnik2 Бригадир

Повідомлення:
    432
    Симпатії:
    217
    Адреса:
    Горловка
    Меньше $10 за качественную работу и разговора быть не может. Кто Вам по 4 ложить то согласился?
    У нас студенты и электрику по 10 грн., за точку делают, так и работает!

1 людині також подобається це.
  10. totus

totus Майстер

Повідомлення:
    323
    Симпатії:
    69
    Адреса:
    Киев
    ну и цены у вас в днепре. Можно просто на стопку складывать стройматериалы вообще по $1 за м2. Судя по результату
    это был не совсем специалист. Свою компетенцию подтвердил устно "могу копать- могу не копать". Смотрите предыдущие работы, разговаривайте с бывшими заказчиками, берите профильных мастеров, желательно по рекомендациям.

Поділитися цією сторінкою