Відповідь: Живлення котла через інвертор так, я думаю, що вони рівноцінні для нас.. Але можна проекспериментувати з двома..
Дешевые выдают адаптивную синусоиду. Для импульсных БП нормально, а вот двигателям (насосам) и трансформаторам все же надо синус. Без синуса гудеть будут точно. На счет резистора, то его лучше сразу подключить к "0" котла. Т.к. Перед мостом в ИБП можно перевернуть вилку, а после моста будет 50раз в сек фаза\ноль
Відповідь: Re: Живлення котла через інвертор так ще потрібно той ноль з лінією 220 узгоджувати. Я не вникав глибоко у чому "сіль" у тих вайлантах, але у мене були випадки, коли просто міняв "полярність" вилки 220 на протилежну і котел починав нормально працювати..
Re: Відповідь: Re: Живлення котла через інвертор Пока сам не вникал в этот вопрос... Теоретически все же должна быть гальваническая развязка, а как там это все работает... ИМХО Он-лайн ИБП класная вещь, но это уже лишнее. Достаточно просто синуса и с возможностью подключения большого 50-100А АКБ. Так можно с 0.5-1суток работать на автономной энергии...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Живлення котла через інвертор не завжди. З тим контролем полум'я постійні заморочки. Ми колись самі робили такі іонізаційні контроллери полум'я. Полум'я мерехтить в діапазоні 18-32 Гц. Тому на у полум'я поміщають електрод, який живиться через дільник напруги з великим вхідним опором (порядок 20-30 МОм). Виходить такий собі генератор, полум'я задає частоту. Все це стоїть на вході польового транзистора, дальше розкачується по потужності, фільтрується у полосі 20-30 герц, випрямляється і подається на реле відкривання основного газового клапану. Ось цей контроль чомусь дуже капризний до всяких імпульсних завад, які пролазять майже всюди. ТОбто Імпульні перетворювачі дуже заважають роботі іонізаційного контролю полум'я.
Відповідь: Re: Відповідь: Консультации по котлам Vaillant Напишіть точну модель котла і рік випуску - можна покопати інтернет, тут є все, головне знайти
я собі поставив упс з підключеним до нього АКБ від автомобіля 450А, насос дійсно гуде, але працює. насос 40 ват працює добу.