Інтернет заробіток

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем Влад_@, 4 гру 2010.

?

Ви підзаробляли в інтернеті

  1. Так!І зараз займаюся

    7 голосів
    18,9%
  2. Так але покинув невигідно

    4 голосів
    10,8%
  3. Ні але хочу

    15 голосів
    40,5%
  4. Ні!Ніколи

    11 голосів
    29,7%
  1. Vienna

    Vienna Стажер

    Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    2
    А зараз це взагалі акутально?
     
  2. Ant0ny2a

    Ant0ny2a Бригадир

    Повідомлення:
    166
    Симпатії:
    197
    Адреса:
    м. Суми
    Актуально, якщо є вміння і знання у якійсь сфері, що допускає можливість дистанційної роботи.
    Наприклад, замінити лампочку або просвердлити стіну через Інтернет навряд чи хтось вміє. Знайти несправність в авто теж навряд.

    Всякі там казіно та інші ігрові сайти - то розводняк. В любому казіно найбільше виграє власник казіно. Ще можуть трохи підзаробляти люди, які кидаються реферальними лінками на казіно та розказують, як вони розбагатіли, дуже легко обдурюючи казіно за допомогою якоїсь супер-пупер системи. І по великому секрету діляться цією системою. Насправді вони заробляють на довірливих буратінах, маючи відсоток з буратіниних потрачених сольдо, поки ті намагаються цьою системою облапошити казіно, а насправді просаджують все, що вклали. :cry:

    Чув, але сам не пробував, є люди, що грають у якісь довготривалі мережеві стратегії, заробляють там якісь ресурси, а потім продають їх новачкам, які самі не можуть пройти якийсь рівень. Більше не знаю, тому цим і обмежусь.

    Інша справа - програмування, дизайн, той же самий копірайтинг, перекладацька діяльність, якась операторська робота і т.д. Тобто, виконання якоїсь конкретної роботи для когось з отриманням винагороди. Ніяких золотих гір і виграшів, скільки заробив, стільки і отримаєш. Перевага одна - іноземні замовники можуть платити більше.

    Є платформи для фрілансерів, такі як UpWork, наприклад, де можна зареєструватися і почати шукати роботу. ( Лінк не реферальний, мені з того нічого не буде :) ). Все залежить від Ваших навичок і знань, також бажано мати хоча б базове знання англійської, бо треба буде спілкуватися англійською із замовником. Чим можна займатися? Ось основні розділи:

    Accounting & Consulting
    Admin Support
    Customer Service
    Data Science & Analytics
    Design & Creative
    Engineering & Architecture
    IT & Networking
    Legal
    Sales & Marketing
    Translation
    Web, Mobile & Software Dev
    Writing

    Кожний розділ має свої підрозділи, розкривати не буду, хто захоче - може пошукати щось своє.
    Замовники виставляють роботу, яку потрібно зробити, а фрілансери пропонують свої послуги, розписуючи свій досвід і можливості. У кого кращий профіль - того і наймають. Або хто перший victory
    Робота оплачується або фіксовано за всю одразу або за якісь етапи, або погодинно (наприклад, $10/год. для початківця, $20 для експерта). Це по вимозі замовника або по домовленості.
    Заробивши якісь гроші, можна їх вивести напряму на свій банківський рахунок (це дорога опція, вигідно виводити тільки великі суми, тобто тисячі $) або на даний час через систему Payoneer. Вивід з UpWork на Payoneer коштує 1$ за операцію, незалежно від суми. Займе пару робочих днів, або за $2,5 негайно.

    Реєстрація на Payoneer - це вже лінк реферальний, якщо хто зареєструється, то ми обидва отримаємо по $25 після отримання Вами загалом $1 000. Здається, раніше було при отриманні всього $100.

    Далі на Payoneer можна отримати пластикову карту (пришлють звичайною поштою на протязі тижня) і витрачати кошти в інтернет-магазинах по всьому світу, отримувати нал в банкоматах ( у нас в гривнях, за кордоном - в їхній валюті), розплачуватися на касах звичайних магазинів і т.д. Можна переслати на свою картку (гривня, долар, євро) у локальний банк, наприклад у Приват або Ощад, але там свої умови по мінімальній сумі і зборах.

    Йой! Думав написати пару абзаців, а розігнався на статтю :-D



     
    Останнє редагування: 20 вер 2021
    Voyutichi, Владмир та sanykrimea подобається це.
  3. kristiandiro

    kristiandiro Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Можете посоветовать какие-нибудь биржи?
     
  4. micromoments

    micromoments Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Спасибі!:vo:
     
  5. nakif

    nakif Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Спасибо за полезную информацию, но всё равно думаю сейчас в интернете можно заработать, только если ты учился чему-то или собираешься учиться.
     
  6. cristinatokareva

    cristinatokareva Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Очень полезная информация, спасибо
     
    Останнє редагування: 13 січ 2022
  7. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Воно так не працює нормально, має бути менеджер по приймання замовлення і проведення транзакцій по оплаті. Його робота реклама 24 години на добу та обслуговувати команду з 3-5 членів для початку, яка робитиме інтернет роботу.
     
  8. hedoni

    hedoni Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    А можно заняться продажами, даже если нету первого взноса, то дропшиппинг в помощь, такому есть место быть также. Или вообще можно не замарачиваться и здесь поиграть и заработать. Вариантов много, было бы желание
     
  9. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Бізнес починається навчання і практики. Практика з проби заробляти на всьому. Бізнес повинен підвищувати продуктивність праці, скорочувати витрати та заробляти гроші. Для початку добре ознайомитись з економічною кібернетикою й аналітикою. Кібернетика долає розрив між бізнесом і технологією. Аналітика поможе втілити задумане. На що глянемо зразу завантажується думка як на цьому заробити гроші. Людина завжди готова платити гроші за задоволення.
     
  10. ocaxu

    ocaxu Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Я бывает тоже зарабатываю в интернете, ведь это очень удобно, не нужно никуда идти, можно зарабатывать из любой точки мира. Что как по мне очень удонбо.
     

Поділитися цією сторінкою