Заточка цепи бензопилы

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем orex_, 23 лис 2010.

1. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Заточка та ланцюг бензопили

Бачив стоночок Ребір у Епіцентрі, виглядав акуратно і вроді коштував недорого.

Добавлено через 1 минуту 1 секунду
    +1:-D

1 людині також подобається це.
  2. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Заточка та ланцюг бензопили

Юрко, цікаво скільки , з того шо я питав в гугля, 729грн, напевно з часом візьму собі, привабливо то шо моторчик потужний , корпус з виду дюралевий, в комп. 3 диска, і + то шо диск зразу на валу , без ремінців та шест.

3. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Заточка та ланцюг бензопили

Як буду там найближчим часом гляну на ціну. Диск теж на валу, двигун вроді асинхронний.

4. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Заточка та ланцюг бензопили

сьогодні я знайшов інформацію про ланцюги з зубами з твердосплаву.
    Після трьох пасів (це мене так офіційні представники так футболили) я попав в магазинчик (досить пристойний), де управитель (менеджер) декілька раз перепитавши, про що я говорю, сказав, що знає випадок покупки ланцюга до бетону(!) за 4 000 грн.
    Я натякнюв, що це може бути ланцюг з алмазним напиленням зубів, а мені потрібно з твердосплавом, від таки зрозумів, про що я питаю і почав кудись дзвонити на предмет мого питання.
    Десь через десять хвилин я отримав відповідь: 660 грн і за 5 днів поставка. Правда, в розмові проскакувала ціна спочатку 320 грн, а потім, після жвавої дискусії при мені, торгівці прийняли рішення, що так дешево - то не "побєдіт" (козирне слово, як пароль - зразу все пояснює), а значить "побєдіт" коштує 660 грн.
    Якщо прийняти до відома, що ординарний хороший ланцюг для моєї пили у них коштує 180 грн, а в інтернеті дилерська ціна того ж ланцюга - 84 грн, то можна прикинути середню ціну ланцюга з твердосплавними напайками десь в районі 350-400 грн.

5. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA

Оф дилери, щось задуже гонорово вони себе ведуть. Ради цікавості опишіть якщо неважко.

Добавлено через 24 минуты 57 секунд
    Voyutichi Знайшов одне посилання з Англії, переважно там все дешвше,
    а ціна на цей ланц ніврочку.
    http://www.worldofmowers.ltd.uk/pl-Chainsaw_Chains-126-0.aspx

6. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір

описувати не буду, просто погляд, як на мале пиво (чоловіче, що ти мелеш?) і скорботне похитування головою із змістом заперечення, не бачили, не чули..

Мені би підійшла http://www.worldofmowers.ltd.uk/Stihl_Rapid_Duro_(RD),_38,_45cm_Chainsaw_Chain.(16735).aspx
    на укрсайті Штіхля вона є, але кому то тре.. Може моя (за 660) не така іменита, як штіхль і тому дешевша..? :)

7. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201
    Re: Заточка та ланцюг бензопили

Voyutichi для каких целей тебе нужна эта цепь?

8. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір

щоб пиляти повалені дерева і не переживати за гостроту зубів ланцюга. Ось і прирівнюю вартість ланцюга з твердосплавом по вигоді зі звичайним ланцюгом.
    Щось мене аналогія по циркулярним пилам муляє - адже порівняти диски з напайками і без - це "небо і земля" у користуванні..

9. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA

Факт:).

10. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201
    Re: Відповідь: Заточка та ланцюг бензопили

тут и приравнивать нечего....покупаешь нормальную цепь и и с твоими пиляньями тебе ее хватит года на 2.... эти цепи используют для работы в тяжелых условиях для мерзлой, очень загрязненой древесины,...... а что бы не переживать, бери с собой напильник. он точно не подведет:)

Поділитися цією сторінкою