Спробуйте для початку перевірити тиск в розширювальному бачку. Щоб перевірити тиск повітря в розширювальному бачку необхідно: 1. Злити воду з котла за допомогою крану для зливу в котлі,якщо такий є.Як що крана в котлі не має ,то за допомогою крану для зливу з системи. Як що котел являється найвищою точкою системи опалення, то достатньо злити десь 10л води,при зливанні краном з системи.А як що краном з котла ,то доки не перестане витікати. При наявності в системі допоміжного розш.баку,необхідно злити воду з системи повністю,і перевірити тиск в обох бачках. 2.За допомогою манометра, для перевірки тиску в автошинах, поміряти тиск в розшир. бачку.Тиск повинен бути 1бар(атм).При необхідності до качати насосом для підкачки велоколес. 3.Потім за допомогою крану для заповнення системи ,що стоїть в котлі, заповнити систему водою до тиску 1-1,2 бар(атм). 4.Запустити систему
AKit, Вітаючи Вас ! Сьогодні Котел 3 рази виходив на помилку F 29. Кожного разу я Запускав через функцію скидання помилок
Сегодня проверил давление в баке, подкачал до 1.0 и все заработало как и раньше.И еще один вопрос, актуально изречение этого спеца или нет?
Зменшення потужності котла веде до збільшення часу роботи котла для покриття тепловитрат будинку.Тобто, при великій площі опалення,холодній погоді ,протягам через двері,вікна і т.п,котел буде довше працювати на опалення,а може і взагалі не виключатися.Це приведе до зменшення тактування котла(вкл/викл),а чи дасть це суттєву економію газу питання спірне. При бажанні ви можете самі це перевірити ,змінювати на добу потужність котла і фіксувати показання лічильника для кожної потужності. --- добавлено: 18 янв 2014 в 13:23 --- Варіанти: газовий клапан,електрод контролю полум'я.
Вітаю Вас ! Дивні справа у котла . учора і сьогодні . при огорожі гарячої води знижувалася тиск до помилки F22. може впливати другий ступінь на насосі . і укрученому майже повністю гвинтом збільшення тиску на трьох ходовому ? --- добавлено: 20 янв 2014 в 15:09 --- Замучив Я Вас. пробачте !!!
Когда происходил отбор горячей воды . то давление в системе тепла снижалась к нулю и появлялась ошибка F 22. Я думаю может в этом моя ошибка что я увеличил давление перекрыв винт на трёх ходовом и на насосе выставил второю ступень ...
А не повітря у вас контурі нагрівання гарячої води.Шум, не характерний ,як лопаються кульки повітря,як закипає, є? Систему заповнювали через програму "Р.0"?