Консультации по котлам Vaillant

Тема в разделе "Газовые котлы", создана пользователем PSash, 11 ноя 2010.

?

В случае выбора котла, какому производителю Вы бы отдали предпочтение?

1. Vaillant

138 голосов
    63,6%
  2. Viessmann

22 голосов
    10,1%
  3. Buderus

8 голосов
    3,7%
  4. Baxi

7 голосов
    3,2%
  5. Protherm

2 голосов
    0,9%
  6. Saunier Duval

7 голосов
    3,2%
  7. Westen

6 голосов
    2,8%
  8. Immergas

11 голосов
    5,1%
  9. Китай

1 голосов
    0,5%
  10. Отечественный напольный котел

15 голосов
    6,9%
  1. Luka256

Luka256 Стажер

Симпатии:
    3
    На офіційному сервісі такі ціни. А всього лише треба було потримати 30 хвилин в оцеті.

Надіслано від мого Redmi Note 5, використовуючи Tapatalk

Nevid нравится это.
  2. ispitatel

ispitatel Новачок

Симпатии:
    0
    Ребята, подскажите что за ошибка F.21 котел вайлант конденсатник. Нигде ее почему-то нет.

3. Nick Sadovyy

Nick Sadovyy Новачок

Симпатии:
    0
    Доброго дня, хочу замінити 13 років старий котел аогв 20 квт на навісний двоконтурний вайлант порядка 24 кВт, не обов'язково щоб був турбо, будинок 96 м.кв , утеплення стін 14 см пінополістиролу , цокольна частина фундаменту утеплена 10 см пеноплексом,вікна двокамерні рехау . Реальна потреба тепла до 10-ти кВт , виникає питання чи можна налаштувати котел на такий максимальний показник але аби не постраждав нагрів гарячої води, а також цікавить чи буде менше споживання газу ніж без такого налаштування? Дякую завчасно за відповідь.

4. Luka256

Luka256 Стажер

Симпатии:
    3
    В мене 24 кВт атмо тек про. Використовую на 75 м. кв. Є настройка від 10 до 24 кВт. на обігрів. Але я прийшов до висновку що найкраще це терморегулятор і максимальна потужність. Котел вмикається декілька разів на годину при мінусових температурах. І я вважаю що це найкращий режим роботи котла.

Nick Sadovyy нравится это.
  5. Nick Sadovyy

Nick Sadovyy Новачок

Симпатии:
    0
    Дуже дякую за відповідь, скажіть , а скільки газу споживається в середньому за місяць в опалювальний сезон?

6. X-TAZ

X-TAZ Заслужений майстер

Симпатии:
    802
    Не пррсто найкращий режим работы на максимуме, а он ещё и с максимальным кпд. Но на 80 градусах не рекомендую гонять котёл. Достаточно 60. Шоб не было этих перепадов 80- 20 градусов. Бо резинки страдают и соединения текут. Потом.
    --- добавлено: 14 жов 2018 у 21:29 ---
    Ещё когда топил старым агв80 неутеплённый пенопластом дом на 80 м2, то расход газа был от 200 до 400 кубов в месяц. Зависит от наружных температур. При этих рксхолах газа в доме было 18-20 тепла. Поэтому сейчас я топлю дровами. Вдвое-втрое дешевле!

Последнее редактирование модератором: 22 окт 2018
    Nick Sadovyy и Luka256 нравится это.
  7. Luka256

Luka256 Стажер

Симпатии:
    3
    Неутеплена кутова квартира, стелі 3 м, Львівська область - за цей місяць буде приблизно 150 кубів. За січень минулого року 320 кубів.

8. Nick Sadovyy

Nick Sadovyy Новачок

Симпатии:
    0
    Ого, так трохи забагато для квартири,чи не так? Я сам з Дубно Рівненська область.В мене споживання в січні було 355 м.куб , а що цікаво в березні 411 м.куб ! Правда тоді була субсидія ,норма на місяць 589 кубічних метрів, в кімнатах 23-24 градусів, а тепер субсидії не буде. Отже мене і цікавить питання щодо щонайменшего споживання газу навіть шляхом заміни котла на сучасний два в одному. З зменшенням потужності розібралися, а як будуть справи з нагрівом гарячої води, чи на той нагрів буде ідти всі 24 кВт потужності котла ?

9. YeStudio

YeStudio Підмайстер

Симпатии:
    8
    Вам достатньо буде 18 кВт. В ідеалі конденсаційий Vaillant Solide.
    300 у.о. оптимально по ціні/якості/к.к.д.

Nick Sadovyy нравится это.
  10. Luka256

Luka256 Стажер

Симпатии:
    3
    Трохи забагато. Сказав з урахуванням приготування їжі і побутовим споживанням гарячої води. Що мінус десь 40 кубів. Температуру тримаю 20.5 - 21 градус. На нагрів води йде максимальна потужність котла.

Последнее редактирование: 15 окт 2018

Поделиться этой страницей