Шуруповерт для дома

Тема в разделе "Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент", создана пользователем tolyans, 2 ноя 2010.

1. ACERASPIRE

ACERASPIRE Підмайстер

Симпатии:
    1
    Приблизно скільки часу пропрацює від одної зарядки?

2. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    На це питання ніхто не дасть конкретної відповіді і по брендовим моделям, а за такі мови взагалі не має.Все залежить від : діаметр свердла чи саморіза,їх довжина, матеріал в який вкручуєте - свердлите,якості самих акум.

3. ACERASPIRE

ACERASPIRE Підмайстер

Симпатии:
    1
    Ну наприклад при середньому навантаженні, чисто теоретично?

4. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Тут тільки практика на конкретній моделі.:nozhovka:

5. ACERASPIRE

ACERASPIRE Підмайстер

Симпатии:
    1
    :(ясно, я вибираю не дорогий для дому, не для щоденної роботи , мені сподобалосся що в одній коробці багато корисного, якщо вибирати між цим http://fotomag.com.ua/proton-proton-da-2-18-k-proton-akum-dril-shurup-da-2-18-k-info.html, і між цим http://kharkov.prom.ua/p19077322-shurupovert-akkumulyatornyj-naborom.html, який ви б порадили?

6. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Я б не радив вам не той, не той. Бо нормальний переставний ключ коштує трохи менше ніж весь набір.Але право ваше. Між ними відмінність я бачу тільки в швидкості обертів холостого ходу шурупокрута ,беріть там де їх більше.Щоб можна було використовувати для свердління.

Andrii_M нравится это.
  7. ACERASPIRE

ACERASPIRE Підмайстер

Симпатии:
    1
    Для дому я думаю нормально, вже як для повсякденної роботи то непідходить

8. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Симпатии:
    72
    Это все праввильно но нужно разделять инструмент професиональный и хобийный для дома, вот тогда все стает на свои места...

9. ACERASPIRE

ACERASPIRE Підмайстер

Симпатии:
    1
    Підтримую:vo:, настроєний на виборі протона, сторн походу має меньші обороти, на скільки хватить одного заряду акумулятора при середній нагрузці, у вас такий, тільки інша назва?

10. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Воно то так. Але коли коли потрібно буде закрутити 10шт саморізів , а акум. сів, і треба чекати 3-5год. доки він зарядиться ,цікаво було б почути ваші монологи в адрес даного шурупокрута , його виробників і китайського народу в цілому:-D
    --- добавлено: 25 июн 2013 в 10:33 ---
    А судячи з дописів ACERASPIRE, він явно не збирається крутити по 5шт саморізів в день.

Andrii_M нравится это.

Поделиться этой страницей