Греется и отключается ноутбук

Тема у розділі 'Высокие технологии', створена користувачем DimaZ, 10 сер 2010.

  1. elis_sweety

    elis_sweety Стажер

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    5
    Краще спробуйте перед тим як розбирати самостійно ввести в ютубі вашу модель ноутбука і подивитись як її розбирають інші, можливо я просто не сильно майстер в таких речах, але в моєму ноутбуці є багато всяких прихованих защолок і кріплень, ніби відкручуєш всі болтики які видно, а воно і далі тримається
     
    meroro та LOGR подобається це.
  2. Matrewka

    Matrewka Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Как вариант можно почистить самостоятельно, если это не НР(их самостоятельно крайне сложно разобрать) можно больше навредить, чем исправить. Остальные в разборке нормальные, есть куча видео, как разбирать и правильно чистить аппарат. Также необходимо установить AIDA и регулярно следить за температурой. Это я о системе охлаждения, чистку от вирусов нужно делать еще более часто, как вариант бесплатные антивирусы (avira)/ Ну а для тех, кто в своих силах не уверен, могу порекомендовать хорошего специалиста Романа, который трудится в http://remonton.kiev.ua/remont-noytbykov-v-kieve.html Актуально будет киевлянам.
     
  3. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    Уже раза 3 разбирал - вентилятор смазывал.:) Надо бы мастики прикупить для следующего раза.
     
  4. Matrewka

    Matrewka Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Ну, значит вы понимаете о чем я говорю) НР разобрать -это не с горы побежать)))))
     
  5. JohnRoot

    JohnRoot Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Проблема обычно решается одинаково банально - просто хорошенько прочистить систему охлаждения чтобы проц не перегревался да и работать и играть на ноуте на ровной поверхности немного приподнятой, дабы вентиляция происходила нормально.
     
  6. JohnRoot

    JohnRoot Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Хотя, вот у меня лично был дефект теплотрубки и мне ничего не помогало)
     
  7. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    В мене компу 7 років, брав на одній відомій фірмі "виробнику" на Петрівці. Щось він вже втретє згас, і вмиквимик не спасає. Гуде світиться, а на екрані темно, живлення на юсбі є, а боди не йдуть.
    Зірвав пломби, взяв пилососа, все похитав, все хитається. І кулєр проца також. Якось зняв його, витер суху пасту, і поки це робив, мусив розібратися з кріпленням. Радіатор встромляється в пластикову раму з вентом, рама кріпиться до плати типу автомобільними застібками: клин з двох вус у отвір, штир між вуса клинить. Цей штир трохи підпружинений, і коли зайшов донизу, має прокрутитися для фіксації, навіть стрілочки намальовані, і коли првертаєш, то радіатор притискає до проца через пасту.
    Так от, діячи з тієї фірми просто встромили клин у плату, і всьо, решта маніпуляцій не була виконана. Тобто радіатор до проца буть трохи притулений, і блим-блим хитався.
    Сім років! Оце і є мабуть справжній "захист від довбня".
     
    Manyunya подобається це.

Поділитися цією сторінкою