Твёрдотопливные котлы

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Виктор4787, 15 лип 2010.

1. yuric

yuric Підмайстер

Повідомлення:
    70
    Симпатії:
    11
    Адреса:
    киев
    Еге ж і через тиждень роботи у вас покоробиться або й прогорить верх:elektrik:, так як температура димових газів далеко за сто, а на вугіллі може й за двісті. і мінімальна рекомендуєма відстань патрубком котла і краєм димоху 60см

2. igoro

igoro Прораб

Повідомлення:
    456
    Симпатії:
    285
    Думаю що це не правильний підхід.Там де має бути камін ставте камін ,а тт котел ставте там де він має бути -у котельні.Якщо немає-побудуйте.Навіть якщо ви й підбирете котел й поставите його у кімнаті,то Ви дуже швидко пошкодуєте.Як варіант -замовте котел у Федини думаю вони зможуть зробити Вам вихід вертикально,та й ціна приблизно та на яку Ви розраховуєте.

2 користувачам це сподобалось.
  3. yuric

yuric Підмайстер

Повідомлення:
    70
    Симпатії:
    11
    Адреса:
    киев
    :-D Замовте, заплатіть... а вже тоді пожалкуєте rofl

4. lenka86

lenka86 Новачок

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Киев
    Можно посмотреть котлы Buderus, широкий модельный и вроде как качество неплохое. Если обратиться в специализированную контору спецы проконсультируют. Я, например, сюда обращалась http://www.diatec.com.ua/product-diatec/boilers/buderus/small-boilers/solid-fuel-boilers.html.:) Но правда по цене чуть кусаются, но оно того стоит)))

5. Виктор4787

Виктор4787 Новачок

Повідомлення:
    38
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Львів
    Усім дякую. Вибір уже зроблено на користь двостороннього каміну з водяною сорочкою. Як і порадив igoro, камін має бути на своєму місці, котел на своєму. Такий вибір дозволить обслуговувати камін із суміжної кухоньки. Розташування мого каміну вказано на малюнку. Всіх, кому цікаво подальший розвиток теми - схема системи опалення, запрошую у сусідню гілку - печі, каміни, тема - Опалення дачі каміном з водяним контуром. Дуже дякую за поради усім авторам в темі.

Вкладення:

• 1.png
      1.png
      Розмір файлу:
      26,7 КБ
      Переглядів:
      132

Поділитися цією сторінкою