Розділ "Туризм і подорожі" важко читається. Бажане сортування на підрозділи, наприклад: туризм (спорядження, маршрути, туристичні здибанки і т.п.), подорожі (пам'ятки, путівки, екскурсії, готелі, зйомні квартири, фестивалі, паролі-явки...), полювання/риболовля/гриби і т.д. Розділ невеликий за обсягом, але вже засмічений безсистемно накиданими темами. Якщо це все причесати, може і люди підтягнуться? До речі, ці два повідомлення вже просяться в інший розділ - про покращення роботи форуму.
На Київщині три тижні немає дощів. Раненько, ще до спеки з'їздив на розвідку. Результат невтішний: 3шт. білих, 3шт. польських, один підберезовик і купа сироїжок - загалом на сковорідку. Ліс - як порох, без дощу не буде грибної справи.
Українське село, ніч. Кум під вікном хати (пошепки): - М-и-и-к-о-о-л-а! звідти (здавлений шепіт) - Ґа? - Виходь! - Навіщо? - Я тут горілку приніс, грибочки - вип'ємо! - Та не можу! - Чого ??? - Та ї**сь я, хай йому ґрець !!!
В Карпатах (я зараз тут) грибів, ожини - валом, ще є чорниця, але з висоти ~ 700-800 м. Золота пора. Приїжджайте.
Також вчора ходили, по відру. В основному білі, що з цим робити, не догадуюсь.(шкода, кучу не сфатографував)