Ну в позапрошлом году только опят закрыли 35 л + столько же белых и польских... Ну люблю я грибы собирать, да и есть
а я люблю только есть, причем в любом виде, даже в сыром ел шампиньоны, в каком-то модном ресторане, в салате
Захи(е)рів улюблений розділ. Може спробуємо його реанімувати. 27/07/14 інспектував "свої місця". Ще цвіте чебрець, звіробій та безсмертник, але відцвіла ромашка і дзвоники. Після непоганого покосу "колосовиків" з білими був провал на декілька тижнів. Лисички і сироїжки не заповнювали пустоту очікування головної події року - початку грибного збору. Вчорашня півсотня березових білих загальною вагою ~ 4кг, півдесятка гіропору каштанового, стільки ж дубовиків, пара польських та перший червоноголовець - сподіваюся, початок сезону (?) До них, традиційні лисички ~ 3 кг, сироїжки (переважно зелені) ~ 2 кг Запитання до команди форуму: може потрібний окремий розділ для мисливців, рибалок і грибників? …пристрасть до полювання, до риболовлі, до грибів є не що інше, як неясний спогад дитинства людства, тому така солодка і бажана ця пристрасть. …можна, виявляється, начебто повернутися в той самий, колишній стан, коли ти один в лісі або на річці і тільки від тебе самого, від твого уміння, спритності й кмітливості залежить, здобудеш або не здобудеш тетерева, щуку, кошик рижиків або боровиків. © Я … готовий віддати перевагу грибам, тому що їх треба відшукати, отже, можна і не знайти; тут домішується … вміння, знання грибів, … місцевості і щастя ... Тут невідомість, несподіваність, є і удача і невдача, а все це разом підбурює пристрась в людині й становить особливий інтерес.©
Нажаль поки мало тем і людей для окремого розділу, якщо буде активність на цю тематику, таке питання буде піднято.