Кто бросил курить ?!

Тема у розділі 'Спорт и здоровье', створена користувачем alexduc, 12 лип 2010.

1. el_Spark

el_Spark Прораб

Повідомлення:
    743
    Симпатії:
    376
    Адреса:
    Житомир
    Відповідь: Кто бросил курить ?!

До речі так, знайомий на практиці побачив цю жовто-коричневу масу, не витримав - знудило прямо на місці, з тих пір (5 років) не курить.

2. serjukta@

serjukta@ Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.776
    Симпатії:
    1.287
    Адреса:
    Киев Оболонь
    А меня вставило на 1 мес. +1 к желающим.

3. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201
    ... в первые дни бросать курить легче всего, перебороть никотиновую ломку ,которая длится 5-7 -10 дней довольно не сложно, есть "враг" и есть с чем бороться:) но вот потом начинается самое сложное, видимого врага побороли и начинает грызть уже внутринее "никотиновое чудовище".Чтобы его побороть необходимы существенные доводы и знания, которые и дает эта книга.Процесс отвыкания очень сложный и длился у меня примерно 1год, причем первые 6 месяцев были просто изнурительные......

2 користувачам це сподобалось.
  4. mijki

mijki Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Відповідь: Кто бросил курить ?!

"нікотіновоє чудовіщє" :-Drofl так клин клином же ж ... я своє , наприклад, табексом та коньяками травив, коли кидав це брудне діло .:)

5. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Кто бросил курить ?!

Просто потрібно собі уявити, що ви на курорті з чистим повітрям (Поляна Квасова, Східниця і т.д. ) - і за кожен день без куріння вам бонус: відсутність плати за цей день за перебування на курорті.. :)

1 людині також подобається це.
  6. serjukta@

Повідомлення:
    1.776
    Симпатії:
    1.287
    Адреса:
    Киев Оболонь
  7. serjukta@

Повідомлення:
    1.776
    Симпатії:
    1.287
    Адреса:
    Киев Оболонь
    Мені кинути було досить легко, після "А. Карра" і перші 2 тижні пройшло нормально,навіть лекше ніж я очікував, навіть як у книжці почав співчувати курцям,rofl, а от коли я вже припинив святкувати перемогу й почалось саме цікаве:grabli: , кілька затяжок в ранці з кавою, в вечері з пивом й д.р. и дійщло до початкового рівня 1,5 пачки в день. Тепер співчуваю сам собі.:banka:

8. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201
    нужно верить А Карру беззаветно, взять его слова на ВЕРУ, как Истину в первой инстанции и тогда и только тогда будет результат...serjukta@ а вы за сомневались в его словах и теперь понимаете что он был прав:).... Кстати мне было удобнее не читать книгу. а прослушивать ..

а вот "никотинове чудовище " придумает тысячу способов как выкрутиться из даной ситуации, лишь бы вы закурили... бороться бессмысленно. потому что проиграешь:)

9. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Кто бросил курить ?!

хм.. а як тоді я не курю? Перший раз я кидав курити у 2 класі.. Другий раз - у 29 років.

10. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

Поділитися цією сторінкою