А що скажете: 1) Стелим на стяжку OSB або фанеру 7мм-8мм 2)Кріпимо все дюбелями 3)Обробляєм оліфою або бітумом 4)Стелимо пробку товщиною 2мм в якості підложки 5)Стелимо ламінат. Чи буде холодна підлога (ламінат)?
Abcent94, яку висоту під утеплення ви можете виділити ? Самий тонкий варіант, який реально буде хоч трохи працювати на мою думку, це: - пінополістирол 20 мм - осб плита 6 мм - підложка 2 мм Тобто в сумі мінімум +26 мм у вас буде, враховуючи, що підложка 2 мм у вас уже була.
Під утеплення можу виділити 2см без підрізання дверей ще лишається зазор. Бо я думаю ставити паркетну дошку - от ціна трохи дорогувато.( Тому зупинився на ламінаті, який в мене постелений 8 років..Як новенький))
Abcent94, можна взяти фанеру 4 мм, а пінополістерол взяти 35 і порізати пополам. З товщиною погрались - все підходить, а вот наскільки утеплиться ?..
Abcent94, можна щось інше пошукати.. мінвату... щось на подобі фольгованого поліетилену, ISOVER Профи... варіантів багато, тільки висота не позволяє зробити "правильно", тому маю сумніви на рахунок такої теплової "перегородки".