Для потолка лучше подойдет краска Капарол или Тиккурила?

Тема у розділі 'Лаки и краски', створена користувачем katya, 7 бер 2008.

1. vladimirlap

vladimirlap Стажер

Повідомлення:
    9
    Симпатії:
    5
    тиккурила рулит, проверенно мной на более чем 20 объектах

WalterCV подобається це.
  2. Kloo

Kloo Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    2
    Тікурріла гарна фарба, але дорога. Я все ж віддаю перевагу вітчизняному виробнику - і ціна менша, і якість вже ніби навчилися достойну показувати.

3. SergiyK

SergiyK Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Дніпро
    А в чем смысл покупать дорогие краски для потолка? По нему же не ходить. Снежки вполне достаточно. Если правильно использовать, конечно.

4. Kloo

Kloo Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    2
    Пыдтримую Вас повныстю у цьому!

5. Анастасія Пилипівна

Анастасія Пилипівна Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Ирпень
    Тоже соглашусь. простая белая краска для потолка вполне подойдет. Не думаю, что стоит тратиться на самые дорогие варианты. Хотя, если есть деньги, то почему бы и нет. Но я все ж предпочитаю экономить, если есть возможность.

6. Kloo

Kloo Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    2
    Моя мама просто в хаты білить крейдою стелі раз в рік чи два. Розумію, що городським це може здаеться архаїчним, але ж економно і свіженько щороку. Я ж особисто веру для стелі Снєжку білу Еко і мене цілком влаштовує.

7. SergiyK

SergiyK Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Дніпро
    Замість крейди можна використовувати Зєбра White. Вона дешева. У процесі нанесення — сіруватого кольору. Але коли висихає стає білою. Фарбував їй на лоджії стелю. Мені сподобалось. Єдине — її треба наносити у два шари.

8. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Ще можна синьку "Індіго" кілька крапель додавати до вапна чи Снєжки. Тоді стеля трошки голубенька. :vo:

WalterCV подобається це.
  9. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.956
    Симпатії:
    3.713
    У мамы, наверно, хорошее зрение, да и вкус получше. И деньги она умеет считать.

10. Анастасія Пилипівна

Анастасія Пилипівна Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Ирпень
    Моя мама просто вірна традиціям - це ще прабабця так робила))) Ясно, що у своїй квартирі, а тим паче у місті, вже мало хто використовуватиме крейде для побілки стелі. Я віддаю перевагу білій Снєжці - раз в декілька років наніс і не морочишся із щорічним оновленням побілки.

Поділитися цією сторінкою