Ремонт бензопилы

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем orex_, 9 кві 2010.

1. Adolf

Adolf Майстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    49
    Адреса:
    Ізяслав
    Немає різниці,яка пилка,2-х тактний двигун це 2-х тактний двигун. Обкатку проводити саме так як я написав вище. Принаймні так мене учили на курсах в штіля. Чому це робити саме так нам головний технічний спеціаліст довго розказував, але я не дуже запамятав.

2. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго :Hi:
    - по обкатці дуже багато розписано, з того кожен доказує свою думку + цитати з паспота і т..д. Дійсно як написав Adolf, на самих холостих оборотах, палити ті самі "три бачки" , то моторові трохи зле буде. Але таким чином страшенно багато апаратів було обкатано , і доказати шо перша яка там була поломка в ЦПГ імено за цієї причини дуже важко. Напевно саме головне в період обкатки це не перегріти мотор.

1 людині також подобається це.
  3. reretdj

reretdj Майстер

Повідомлення:
    142
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    Сумы
    від себе добавлю перші 2-3 баки можна залити більше масла не 1/50 а 1/40, і при пилянні тонких палок не догазовувати щоб двигун не набирав зайвих обертів. ті 12000-14000 об що пишуть в паспорті це не робочі а для правильного регулювання карбюратора з тахометром, а працювати мотор повинен на 9000-9500 об

4. Adolf

Adolf Майстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    49
    Адреса:
    Ізяслав
    Саме так.

Добавлено через 12 минут 30 секунд
    Не обовязково,але не зашкодить.

Добавлено через 1 минуту 50 секунд
    точныше -без нагрузки ы з нагрузкою.

5. reretdj

reretdj Майстер

Повідомлення:
    142
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    Сумы
    саме так.
    я мав на увазі що при пилянні "сірників" нагрузка не достатня для того щоб пилка зменшила оберти до "під нагрузкою" а довго крутитись на обертах "без нагрузки" двигуну буде не добре особливо підшипникам.

6. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго дня :Hi:
    - на мрю думку якраз підшипникам і без різниці чи це обкатка чи вже робимо по мак.
    Ящо ми купляєм підшипник в мотор "в туж " УШМ чи фрезер то їх треба обкатувати ? ... мені здаєтся в пилці то саме з підшимником. Обкатка або щадящий режим роботи це для ЦПГ.

7. Adolf

Adolf Майстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    49
    Адреса:
    Ізяслав
    Мабуть таки Орекх має рацію.
    Комусь цікавий процес зборки 230-го штіля? Правда коли розбирав забув сфоткати, але зборку можу викласти. Через кілька днів,бо чекаю на поршневу.

1 людині також подобається це.
  8. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго дня :Hi:
    - так так, дуже цікаво, побільше фото, особливо місць з "нюансами".
    Як причина виходу з ладу ЦПГ, який вік пилці ?

9. Adolf

Adolf Майстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    49
    Адреса:
    Ізяслав
    Пилці 6 років. Причина-сторонній предмет,скоріше за все потрапив через глушник.

10. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    дОБРОГО
    В мене в сусіда ЦПГ "роцланд3190" полетіла, відкрутився болтик в карбі (тримає заслонку) , і все спошні задири.

Поділитися цією сторінкою