Ремонт бензопилы

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем orex_, 9 кві 2010.

1. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго дня :Hi:
    - якщо по спортивному.., набір від (попробувати) Урал-2т, кромів того роликовіпідшипники продаються в атомаг., різного типу. В сверла фхостовики слабі, нагрузку не витримають. хіба меете можливість перекалити метал.

- ні , стінка циліндра має тоненьке напилення (нікасіл... вроді), ви йього знімите а далі дюраль. Царапини дуже глибокі?, аби мотор завівся мона хадо дубнути , по кращить

2. zootechnik

zootechnik Стажер

Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Полтава
    Оперативно, однако!:)
    За ролики зрозуміло - штангель в зуби і на базар.

Штиль має, а китайози йдуть з чистого алюмінію(чи грязного, ХЗ), доставав з цим питанням не одного продавця, кажуть що в них ресурс не настільки великий, щоб там робити напилення.
    Роздивлявся я циліндр з різних боків, що свій, що ремонтні на базарі - так і не знайшов на жодному з них напилення.
    Можливо тому і поршнева загнулася.
    А про Хадо - це присадка чи мастило?

3. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    присадка, на пару пилах використовував , мені сподобалося.
    Якщо нема глибоких задирів, головне аби мотор робив, хоч 4-5Ат. шоб було , то можна пробувати

4. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Повідомлення:
    257
    Симпатії:
    72
    Адреса:
    г.Ровно
    В мотоциклі скоріше за все оберти трохи менші... ролики впринціпі продаются готові, от чи потрібний вам розмір найдется...???

Добавлено через 3 минуты 33 секунды

За підшипниками треба добре дивитися, і по можливості міняти до моменту поки зовсім не розсипався...

У мене в болгарці схоже було, добре що корпус дешевій знайшов...

1 людині також подобається це.
  5. Adolf

Adolf Майстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    49
    Адреса:
    Ізяслав
    Інтерес чисто спортивний,
    Новий колінвал купляти не збираюся(160грн), дешевше купити пилку взборі(370грн)

і друге питання - чи можна розточувати циліндр, він поцарапаний кусками кілець, поршні під більший діаметр є в наявності[/QUOTE]

А що за ціни такі? В мене колінвал до китайця-80грн. Ви де живете? Якщо треба можу вислати, навіть з пересилкою дешевше буде

Добавлено через 10 минут 49 секунд
    Хадо це "тм" яка виробляє як мастила так і присадки. Досить непогані.

Добавлено через 5 минут 6 секунд
    zootechnik сказав "дешевше купити пилку взборі(370грн)" А що це за "г" таке? Я в опті дешевше 480 не беру. А колінвал до неї 160? Якась фігня виходить...

6. Потрібна допомога

Потрібна допомога Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Днепрорудное
    Будь ласка підскажіть хто небудь. Придбав дензопелу "Шторм". Запевнили, що російська. А потім побачив саме таких з деяток, тільки колір та назва інші. Грішити на пилку майже нічого. Працює вже 4 рік. Проблема одна - перестало кидати масло на ланцюг. Розібрав, пилку. Продув шланги, без толку. Зняв масляний насос - рукою крутиш масло качає, зібрав - ні. Розібрав , продув та промив масляний насос - начє без пошкоджень.Зібрав не працює. Купив новий. Пропрацював тиждень і знов те саме. Підскажіть де взяти нормальний насос, або як полагодити ті що маю.

7. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго.
    - фото можна тих шо поламані? , що саме ламається ?

8. zootechnik

zootechnik Стажер

Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Полтава
    Полтава, лише одна точка зап.частин на ринку - колінвал до GL4500M 160 грн
    є також в магазинах під заказ 180-240 грн(через курс $)
    На http://kt.ua були пилки GL4500M під брендом "Тайга", "Дніпро" "дві шини два цепи" від 370 грн
    Але в новому прайсі вони поміняли цінову політику і дешевих пилок поштучно уже немає - є від 650 грн.
    Я свою поломану пилку поки що склав в ящик - дуже низька якість сплаву алюмінію, не має сенсу з неї щось городить, буде колись на запчастини.

Якщо пилка той же китай GL4500M, то схоже що привід насосу стерся - там така пластмасова шестерня із зубчиками, можливо вони стерлися.
    власне шестерня

9. Тарас_09

Тарас_09 Прораб

Повідомлення:
    573
    Симпатії:
    280
    Адреса:
    Львівщина
    Відповідь: Re: Ремонт бензопилы

В своїй пилі міняв таку детальку-стерлась різьба.

10. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго :Hi:
    -ок

Поділитися цією сторінкою