Маска для зварника

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Валерий Валентинович, 26 бер 2010.

1. V..

V.. Стажер

Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    2
    У меня Optech S777A, пользуюсь два года . Чтоб между стеклами не попадала пыль, вытаскиваете переднее наружное защитное стекло (пластик) и на маске по периметру его посадки промазываете резиновым клеем, затем не дожидаясь полного застывания клея вставляете стекло на свое место (предварительно конечно удалив пыль со стекол). Клея наносим немного, сколько необходимо чтоб не было зазоров между стеклом и маской, через который просачивается мельчайшая пыль.
    А в остальном от хамелеона только положительные эмоции!

Останнє редагування: 4 сер 2015
    Alexotto подобається це.
  2. djclyde

djclyde Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
    FORTE mc-3500
    пользуюсь больше года - работает исключительно и доволен ней полностью

3. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Я вчора і сьогодні тестував свою нову маску:

МАСКА  ЗЛІВА.jpg МАСКА  ПРАВОРУЧ.jpg МАСКА  З  СЕРЕДИНИ.jpg

Стара маска Оптех777а вже зовсім охляла (батарейки). Міняти ці елементи живлення трохи морочно, тому вирішив знайти на ринку щось не зовсім погане і з виносними елементами живлення. Зараз в інеті модна ця маска, ось і взяв.
    Маска так нічо, правда звик до оптехівського хвату, довелося перевчовуватися трохи. Враження позитивні, велике вікно для роботи зручніше від стандартного 100х50.
    Стоїть 4 датчика ультрафіолету. Пишуть, що це супер для чутливості. Я випробував, буває на струмах 10-15 ампер таки маска відкриває фільтр. Може то я десь сильно незручно зорієнтував маску відносно дуги.. Але то таке..
    Хвилює мене інше - як ті датчики ультрафіолету спрацьовують, коли полікарбонат (за ідеєю) не пропускає ультрафіолету (принаймі виробники маски про це голосно заявляють). Все-таки значить пропускає? Після трьох годин роботи все-таки деякий дискомфорт очі відчувають. Може я засильно вибагливий, але мої попередні маски, на які я додатково навішав віконного скла, зовсім не тають подібного дискомфортного ефекту. Навішу я і на цю модню маску віконних шибок, береженого Бог береже..

Yanuwevsky, TYN та orex_ подобається це.
  4. artembond

artembond Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.672
    Симпатії:
    4.963
    Адреса:
    Cygnus X-1
    Проверте на ртутной лампе.

5. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    подивитися на палаючу ртутну лампу через маску?
    ПС. @artembond, де закупляєте пальники для адз? Цікавить 9 і 14, на єбеї є, але не хочуть до нас відсилати, принаймі ті, на кого я натрапив.

6. artembond

Повідомлення:
    6.672
    Симпатії:
    4.963
    Адреса:
    Cygnus X-1
    Да. Если дискомфорта для глаз не будет, все ок с маской.

На ебее через pesoto.com.ua (посредников очень много и условия у всех разные) горелку, gas lens и вофльрамовые электроды на aliexpress. Хотя мне китайцы обещали укомплектовать их горелку ultraflex кабелем, но то ХЕЗ. И вообще, по идее, можно взять обычную китайскую горелку, ПВХ трубку и лицендрат (может МГТФ) с кардач, и наколхозить аналогичное. Может даже лучше получится.

Voyutichi подобається це.
  7. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    так отож.. мені треба її, WP9 і WP24 з комплектом цанг і лінз. Нема їх в Україні.

Останнє редагування: 24 січ 2016
  8. artembond

Повідомлення:
    6.672
    Симпатії:
    4.963
    Адреса:
    Cygnus X-1
    Искал просто индукционную паяльную станцию. Тоже нету ни у кого. Задница в стране. :(

Останнє редагування модератором: 24 січ 2016
  9. егорычъ

егорычъ Стажер

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    3
    вот посмотри.хороший магазин и недорогой.брал у них по предоплате товар http://svarkavita.com/category/1197/
    выбирай только что бы регулировок было по больше

Odissey подобається це.
  10. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    "Вдосконалив" свою нову маску, довісив віконного скла. Тепер дискомфорту очам нема, зате маска трохи важча стала..
    додаткове  скло.jpg

Що цікаво, що на задній рамці фільтру (зі сторони очей) є ніби спеціально для цього "довішування" спеціальні гачки-кріплення, якими я і скористався..:)

Odissey, Petko, Vudracom та ще 1-му подобається це.

Поділитися цією сторінкою